Ј У Средњошколски центар Петар Кочић Зворник

Регионално такмичење из одбојке

PDFPrintE-mail

Такмичења - Регионална 2018/2019.

Written by Administrator Thursday, 04 April 2019 00:00

Регионално такмичње у одбојци које се одржава у саставу Малих олимпијских игара Републике Српске, одржано је 03.04.2019. године у нашој школи. Учествовало је осам екипа са регије Бирач и Семберија.

Остварени су следећи резултати:

Last Updated on Monday, 15 April 2019 15:08

Read more...

 

Посета фукултету Пословне економије

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Saturday, 13 April 2019 11:47

Ученици четвртог разреда економске школе посетили су факултет Пословне економије у Бијељини у оквиру манифестације " Дан отворених  врата", која се организује у циљу промоције факултета.  Декан, професори и студенти факултета угостили су ученике бирчанске регије и упознали их са условима и предностима студирања на овом факултету .

Read more...

 

Предавања за ученике о заштити од пожара

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Friday, 12 April 2019 12:09

Припадници Службе професионалне ватрогасне јединице Зворник данас су, у оквиру редовних активности, одржали предавање ученицима наше школе и представницима Савјета ученика о заштити од пожара, уз представљање ватрогасне опреме са којом располажу.

Замјеник командира Службе професионалне ватрогасне јединице Зворник Саша Илић

Read more...

 

Реализован "Међународни дан спорта"

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Saturday, 06 April 2019 10:53

Спортским сусретима свих ученика, професора и чланова Савјета родитеља Средњошколски центар „Петар Кочић“ и Технички школски центар Зворник започели су реализацију пројекта „Међународни дан спорта“, чија је вриједност више од 14.500 КМ.

Горан Грујић, директор ТШЦ каже да ће кроз реализацију овог пројекта школе добити могућност да набаве спортску опрему и реквизите како би се настава физичког васпитања обављала на вишем нивоу.

– Захваљујући оваквим пројектима школа ће моћи да и даље настави са промоцијом физичких активности код ученика како би се кроз овај вид едукације и вјежби смањили фактори који утичу на здравље свих нас – рекао је Грујић.

Према ријечима директорице СШЦ „Петар Кочић“ Биљане Писић план је да се и наредних година настави са обиљежавањем овог датума на исти начин како би што више омасовили школска такмичења и промовисали физичке активности како код ученика, тако и код професора и родитеља.

– Драго нам је да су у овим спортским манифестацијама учествовали и представници Савјета родитеља обје школе и тако допринијели масовности пројекта – истакла је Писић.

Read more...

 
 

Дебата: "Енергетска пића негативно утичу на психичко и физичко здравље адолесцената"

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Friday, 05 April 2019 08:31

Дана 4.4.2019. године чланови дебатне секције, коју води професорица Марија Степановић, дебатовали су на тему: "Енергетска пића негативно утичу на психичко и физичко здравље адолесцената".
Дебатовали су:Недељка Мићић, Бошко Ристић и Кристина Ђерић у екипи негације, а Марија Булајић, Миљана Тодоровић и Тамара Куртума у екипи афирмације.Тајмер је била Марија Ступаревић.

Last Updated on Friday, 05 April 2019 08:39

Read more...

 

Ученици посетили "Алумину"

PDFPrintE-mail

Секције

Written by Administrator Friday, 05 April 2019 08:19

Ученици школеијску лабораторију за анализу и контролу , где су у занимљивом и пријатном разговору са запосленим, упознати са основним лабораторијским техникама и апаратима. Ово је друга годишња посета наших ученика овој фабрици при чему је договорена даља слична сарадња.

 

Last Updated on Friday, 05 April 2019 08:24

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 10 of 72