Ј У Средњошколски центар Петар Кочић Зворник

ОСТВАРЕНЕ АКТИВНОСТИ САВЈЕТА УЧЕНИКА У ПРВОМ ПОЛУГОДИШТУ ШКОЛСКЕ 2018/19 ГОДИНЕ

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 22 January 2019 08:58

-Изабрано је руководство Савјета ученика у следећем саставу:

Председник: Миљана Пепић

Подпредседник: Кристина Тодоровић

Записничар: Ања Савић

-Усвојен је ГПР СУ и Статут СУ

-Обележена је „Дјечија недјеља“ од 1.10. до 7.10.2018. године

 

Last Updated on Tuesday, 22 January 2019 09:01

Read more...

 

Ученице у финалу шоу програма Лук и мед

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 22 January 2019 05:59

Ученица трећег разреда угоститељског смјера Анђелка Станковић и Бранка Дукић, бивша ученица наше школе,  пласирале су се у финале кулинарског шоу програма „Лук или мед“ који се емитује на Алетрнативној телевизији. Оне су биле боље од тима из Вишеграда у спремању предјела, главог јела и дезерта, односно пет различитих врста јела за 90 минута.

Анђелка и Бранка су на овај начин, поред свог кулинарског умијећа, одлично презентовале град, школу и специјалитете овог краја.

 

БИВШИ УЧЕНИК ОДЛИКОВАН ПЛАКЕТОМ "СВЕТИ СТЕФАН"

PDFPrintE-mail

Актуелно - Успјеси бивших ученика

Written by Administrator Friday, 18 January 2019 21:15

Међу овогодишњим одликованим појединцима поводом Дана Републике Српске нашао се и један Зворничанин, двадесетдвогодишњи Душко Костић, студент Технолошког факултета у Зворнику Универзитета у Источном Сарајеву (УИС) који у индексу има 33 десетке и једну деветку. Он је од председнице РС Жељке Цвијановић за свеукупан допринос општем развоју и афирмацији Републике Српске добио плакету „Свети Стефан“, а за ово признање су га препоручили Last Updated on Friday, 18 January 2019 21:31

Read more...

 

16. међународни фестивал Више знања за више туризма

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Friday, 18 January 2019 10:08

И ове године наша школа учествује на 16. Међународном фестивалу туризма који организује Туристички савез Словеније.  Овогодишња тема фестивала је „Сувенири мога краја“, а наша школа на овогодишњем такмичењу учествује са пројектима "Туристички потенцијали регије Бирач"  ментора Дарке Тољ и "Сувенирима о Зворнику" ментора Жељка Зарића.

 

Last Updated on Friday, 18 January 2019 10:42

Read more...

 
 

Наставак сарадње са 3. пјешадијским Република Српска пуком Оружаних снага БиХ

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Wednesday, 16 January 2019 08:54

Директорица школе Биљана Писић присуствовала је божићном пријему који је организовао 3. пјешадијски Република Српска пук Оружаних снага БиХ у касарни „Војвода Степа Степановић“ у Бијељини. Овом приликом најављена је даља сарадња са нашом школом у реализацији различитих пројеката.

- Драго нам је да сарађујемо са 3. пјешадијским Република Српска пуком Оружаних снага БиХ који су нам помогли у нашој идеји да уредимо мини парк иза наше школе. Они су урадили чишћење терена и друге земљане радове након чега је постављено зеленило. Остало је још да се ураде бетонски радови како би мини парк био у потпуности завршен – рекла је Писић и додала да је досадашња сарадња са представницима пука била на изузетно високом нивоу.

 

Last Updated on Wednesday, 16 January 2019 09:00

Read more...

 

Професори добили Оракл сертификате

PDFPrintE-mail

Актуелно - Новости

Written by Administrator Tuesday, 25 December 2018 10:43

Професори рачунарства и информатике Јулијана Млинаревић, Светлана Зарић и Жељко Зарић успјешно су положили курс Јава Фандејшн (енгл. Java Foundations) компаније Оракле (енгл. Oracle)  који је реализован на БЛЦ- у уз подршку Републичког педагошког завода Републике Српске.

Циљ овакве едукације је учествовање и оспособљавање учитеља, наставника и професора за коришћење Јава програмског језика. Тренинг се састојао од 12 он- Last Updated on Tuesday, 25 December 2018 11:10

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 10 of 67