Ј У Средњошколски центар Петар Кочић Зворник

Предавања за ученике о заштити од пожара

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Friday, 12 April 2019 12:09

Припадници Службе професионалне ватрогасне јединице Зворник данас су, у оквиру редовних активности, одржали предавање ученицима наше школе и представницима Савјета ученика о заштити од пожара, уз представљање ватрогасне опреме са којом располажу.

Замјеник командира Службе професионалне ватрогасне јединице Зворник Саша Илић

Read more...

 

Реализован "Међународни дан спорта"

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Saturday, 06 April 2019 10:53

Спортским сусретима свих ученика, професора и чланова Савјета родитеља Средњошколски центар „Петар Кочић“ и Технички школски центар Зворник започели су реализацију пројекта „Међународни дан спорта“, чија је вриједност више од 14.500 КМ.

Горан Грујић, директор ТШЦ каже да ће кроз реализацију овог пројекта школе добити могућност да набаве спортску опрему и реквизите како би се настава физичког васпитања обављала на вишем нивоу.

– Захваљујући оваквим пројектима школа ће моћи да и даље настави са промоцијом физичких активности код ученика како би се кроз овај вид едукације и вјежби смањили фактори који утичу на здравље свих нас – рекао је Грујић.

Према ријечима директорице СШЦ „Петар Кочић“ Биљане Писић план је да се и наредних година настави са обиљежавањем овог датума на исти начин како би што више омасовили школска такмичења и промовисали физичке активности како код ученика, тако и код професора и родитеља.

– Драго нам је да су у овим спортским манифестацијама учествовали и представници Савјета родитеља обје школе и тако допринијели масовности пројекта – истакла је Писић.

Read more...

 

Дебата: "Енергетска пића негативно утичу на психичко и физичко здравље адолесцената"

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Friday, 05 April 2019 08:31

Дана 4.4.2019. године чланови дебатне секције, коју води професорица Марија Степановић, дебатовали су на тему: "Енергетска пића негативно утичу на психичко и физичко здравље адолесцената".
Дебатовали су:Недељка Мићић, Бошко Ристић и Кристина Ђерић у екипи негације, а Марија Булајић, Миљана Тодоровић и Тамара Куртума у екипи афирмације.Тајмер је била Марија Ступаревић.

Last Updated on Friday, 05 April 2019 08:39

Read more...

 

Ученици посетили "Алумину"

PDFPrintE-mail

Секције

Written by Administrator Friday, 05 April 2019 08:19

Ученици школеијску лабораторију за анализу и контролу , где су у занимљивом и пријатном разговору са запосленим, упознати са основним лабораторијским техникама и апаратима. Ово је друга годишња посета наших ученика овој фабрици при чему је договорена даља слична сарадња.

 

Last Updated on Friday, 05 April 2019 08:24

Read more...

 
 

Донација СШЦ „Петар Кочић“ Центру за подршку дјеци са сметњама у развоју

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Sunday, 31 March 2019 09:43

Директор СШЦ „Петар Кочић“ Биљана Писић и чланови Савјета ученика ове школе уручили су данас Центру за подршку дјеци са сметњама у развоју и њиховим породицама донацију вриједну 1.400 КМ коју чине платно за пројектор, штампач, музичка линија, караоке уређај, 10 столица и дидактички материјал.

Средства су прикупили од продаје улазница за годишњи хуманитарни концерт који у марту већ девет година организују ученици, професори и руководство ове школе.

Last Updated on Sunday, 31 March 2019 09:54

Read more...

 

Реализација пројекта вриједног 14.000 КМ

PDFPrintE-mail

Актуелно

Written by Administrator Thursday, 28 March 2019 06:28

Промоција физичке активности

Средњошколски центар „Петар Кочић“ и Технички школски центар Зворник заједнички ће реализовати пројекат „Међународни дан спорта“ кроз одржавање низа спортских активности 5. априла са циљем промовисања физичких активности као важног фактoра у смањењу здравствених ризика.

По ријечима директорице СШЦ „Петар Кочић“ Биљане Писић они су јуче већ одржали спортски дан на коме су наступили сви ученици, подијељени у 40

Last Updated on Sunday, 31 March 2019 10:13

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 5 of 67