Ј У Средњошколски центар Петар Кочић Зворник

Два сребрнa признања на Сајму туризма у Словенији

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 31 January 2019 12:12

На 16. Међународном сајму туризма у Словенији екипе наше школе освојиле су два сребрна признања за пројекте "Туристичка разгледница регије Бирач" и "Сувенирима о Зворнику". Поред домаћина, на сајму су учествовале и школе из Србије, Босне и Херцеговине, Хрватске, Италије и Португала.

 

Last Updated on Friday, 01 February 2019 11:37

Read more...

 

Награђена ученица Анђела Тијанић

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 29 January 2019 08:27

На конкурсу ликовних и литерарних радова поводом 9. јануара, дана Републике Српске, ученица IV4 Анђела Тијанић освојила је треће мјесто. Претходне године ученица наше школе на истом конкурсу освојила је друго мјесто. Ментор ученицама је професорица Марија Давидовић.

Last Updated on Friday, 01 February 2019 10:34  

Јулијана Елековић успјешна спортисткиња и одлична ученица

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 29 January 2019 00:11

Ученица четвртог разреда наше школе, смјер медицински техничар, Јулијана Елековић проглашена је спортисткињом града Зворника за 2018. годину. То је био повод за разговор са овом успјешном спортисткињом, али Јулијана има добре разултате и у учењу, односно одличан је ђак.

Елековићева је прошле година остварила бројне успјехе, а најважнији је освајање трећег мјеста на Европском првенству у Естонији.

Read more...

 

СШЦ „Петар Kочић“ добио донацију од „Партнера“

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Monday, 28 January 2019 23:59

Зворнички СШЦ „Петар Kочић“ добио је донацију од Микрокредитне фондације „Партнер“, а ради се о једном рачунару и 12 столица. Директорица школе Биљана Писић захвалила се на донацији истакавши да је за сваку похвалу што су се одлучили да ову донацију предају школи.

- Ради се о кориштеним стварима које ће нама добро доћи. Посебно смо захвални због чињенице да, како смо сазнали, „Партнер“ сваке године помаже различите установе на сличан начин, а наша школа је једна од највећих у Републици Српској и свака помоћ је од велике користи – рекла је Писић и додала да ће рачунар користити професори српског

Last Updated on Friday, 01 February 2019 10:35

Read more...

 
 

Отворена изложба "Зворник у Првом свјетском рату"

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Monday, 28 January 2019 23:30

У просторијама наше школе отворена је изложба "Зворник у Првом свјетском рату", чији је аутор рано преминули професор историје Зоран Ивановић. Изложбу је поставио његов син Милош.

- Изложбу је приредио наш покојни колега Зоран Ивановић, али, нажалост, није стигао да је овдје постави. Изложба ће бити отворена седам дана и моћи ће да је виде сви ученици и професори - рекла је директорица школе Биљана Писић.

 

Last Updated on Monday, 28 January 2019 23:58

Read more...

 

Обиљежена школска слава

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Monday, 28 January 2019 12:28

Школска слава је обиљежена традиционалном смотром секција и изложбом "Зворник у Првом свјетском рату", чији је аутор покојни професор историје из ове школе Зоран Ивановић. Изложба ће бити отворена седам дана у кабинету бр. 4.

Обиљежавању школске славе, поред ученика, наставника и бивших радника, присуствовали су бројни гости, представници привредног, културног, црквеног и политичког живота Зворника.

 

Last Updated on Friday, 01 February 2019 10:38

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 7 of 66