Ј У Средњошколски центар Петар Кочић Зворник

Донација СШЦ „Петар Кочић“ Центру за подршку дјеци са сметњама у развоју

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Sunday, 31 March 2019 09:43

Директор СШЦ „Петар Кочић“ Биљана Писић и чланови Савјета ученика ове школе уручили су данас Центру за подршку дјеци са сметњама у развоју и њиховим породицама донацију вриједну 1.400 КМ коју чине платно за пројектор, штампач, музичка линија, караоке уређај, 10 столица и дидактички материјал.

Средства су прикупили од продаје улазница за годишњи хуманитарни концерт који у марту већ девет година организују ученици, професори и руководство ове школе.

Last Updated on Sunday, 31 March 2019 09:54

Read more...

 

Реализација пројекта вриједног 14.000 КМ

PDFPrintE-mail

Актуелно

Written by Administrator Thursday, 28 March 2019 06:28

Промоција физичке активности

Средњошколски центар „Петар Кочић“ и Технички школски центар Зворник заједнички ће реализовати пројекат „Међународни дан спорта“ кроз одржавање низа спортских активности 5. априла са циљем промовисања физичких активности као важног фактoра у смањењу здравствених ризика.

По ријечима директорице СШЦ „Петар Кочић“ Биљане Писић они су јуче већ одржали спортски дан на коме су наступили сви ученици, подијељени у 40

Last Updated on Sunday, 31 March 2019 10:13

Read more...

 

Више од 100 ученика и 14 професора у акцији даривања крви

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 21 March 2019 17:55

У традиционалној акцији добровљног даривања крви у зворничком СШЦ „Петар Кочић“ учествовало је више од 100 ученика те 14 професора и чланова школског одбора. Према ријечима Биљане Писић директорице школе у марту организују више хуманитарних акција те се све више ученика и професора одазива на ову акцију.

- Ове године су се пријавила 104 ученика и 14 професора, те чланови школског одбора, који не раде у школи што је за сваку похвалу. Посебно смо захвални ученицима медицинске школе који афирмишу и друге јер својим примјером дајући крв, али и објашњавањем значаја даривања крви укључују и друге матуранте у ову акцију – рекла је Писић.

Read more...

 

Наставак сарадње са 3. пешадијским РС пуком ОСБиХ

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 19 March 2019 08:39

На састанку представника 3. пјешадијског Република Српска пука Оружаних снага БиХ и менаџмента наше школе договорени су модели даље сарадње која је до сада била веома успјешна.

Према ријечима директорице школе Биљане Писић представници ОС БиХ су обећали помоћ у додатном уређењу "мини парка" код школе.

- Наши ученици ће и ове године, у мају мјесецу, учествовати на манифестацији "Дан отворених врата" у бијељинској касарни. Том догађају ће присуствовати и представници Савјета ученика те најактивнији чланови секција, којима ће тада бити омогућена посјета етно селу "Станишић" и панорамско разгледање Бијељине - рекла је Писић.

Она је додала да су представници 3. пјешадијског Република Српска пука ОС БиХ обећали и помоћ у реализацији других пројеката које школе буде реализовала у наредном периоду.

Last Updated on Friday, 22 March 2019 21:21  
 

Одржан традиционални хуманитарни концерт ученика СШЦ „Петар Кочић“

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 14 March 2019 22:06

У организацији ученика, професора и менаџмента одржан је девети по реду традиционални хуманитарни концерт на коме се представило преко 40 ученика рецитаторске, драмске, музичке и секције страних језика. Према ријечима директорице школе Биљане Писић ове године су, због великог интересовања, морали доштампавати карте за оба термина концерта.

Read more...

 

Давид Дурић првак и на Регионалном такмичењу из физике

PDFPrintE-mail

Такмичења

Written by Administrator Monday, 11 March 2019 06:25

На Регионалном такмичењу из физике, одржаном 09.03.2019.  у Милићима, у конкуренцији ученика других разреда Давид Дурић освојио је прво мјесто.

Поред Дурића, код ученика других разреда добар резултат су остварили и Вељко Сандић, који је био трећи, те Анђела Спасојевић која је освојила четврто мјесто. Ученица трећег разреда Анастасија Новаковић је освојила шесто мјесто, а Владан Лазаревић седмо мјесто.

Last Updated on Monday, 11 March 2019 06:39

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 9 of 70