Ј У Средњошколски центар Петар Кочић Зворник

Више од 100 ученика и 14 професора у акцији даривања крви

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 21 March 2019 17:55

У традиционалној акцији добровљног даривања крви у зворничком СШЦ „Петар Кочић“ учествовало је више од 100 ученика те 14 професора и чланова школског одбора. Према ријечима Биљане Писић директорице школе у марту организују више хуманитарних акција те се све више ученика и професора одазива на ову акцију.

- Ове године су се пријавила 104 ученика и 14 професора, те чланови школског одбора, који не раде у школи што је за сваку похвалу. Посебно смо захвални ученицима медицинске школе који афирмишу и друге јер својим примјером дајући крв, али и објашњавањем значаја даривања крви укључују и друге матуранте у ову акцију – рекла је Писић.

Read more...

 

Наставак сарадње са 3. пешадијским РС пуком ОСБиХ

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 19 March 2019 08:39

На састанку представника 3. пјешадијског Република Српска пука Оружаних снага БиХ и менаџмента наше школе договорени су модели даље сарадње која је до сада била веома успјешна.

Према ријечима директорице школе Биљане Писић представници ОС БиХ су обећали помоћ у додатном уређењу "мини парка" код школе.

- Наши ученици ће и ове године, у мају мјесецу, учествовати на манифестацији "Дан отворених врата" у бијељинској касарни. Том догађају ће присуствовати и представници Савјета ученика те најактивнији чланови секција, којима ће тада бити омогућена посјета етно селу "Станишић" и панорамско разгледање Бијељине - рекла је Писић.

Она је додала да су представници 3. пјешадијског Република Српска пука ОС БиХ обећали и помоћ у реализацији других пројеката које школе буде реализовала у наредном периоду.

Last Updated on Friday, 22 March 2019 21:21  

Одржан традиционални хуманитарни концерт ученика СШЦ „Петар Кочић“

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 14 March 2019 22:06

У организацији ученика, професора и менаџмента одржан је девети по реду традиционални хуманитарни концерт на коме се представило преко 40 ученика рецитаторске, драмске, музичке и секције страних језика. Према ријечима директорице школе Биљане Писић ове године су, због великог интересовања, морали доштампавати карте за оба термина концерта.

Read more...

 

Давид Дурић првак и на Регионалном такмичењу из физике

PDFPrintE-mail

Такмичења

Written by Administrator Monday, 11 March 2019 06:25

На Регионалном такмичењу из физике, одржаном 09.03.2019.  у Милићима, у конкуренцији ученика других разреда Давид Дурић освојио је прво мјесто.

Поред Дурића, код ученика других разреда добар резултат су остварили и Вељко Сандић, који је био трећи, те Анђела Спасојевић која је освојила четврто мјесто. Ученица трећег разреда Анастасија Новаковић је освојила шесто мјесто, а Владан Лазаревић седмо мјесто.

Last Updated on Monday, 11 March 2019 06:39

Read more...

 
 

Обиљежен Дан борбе против вршњачког насиља

PDFPrintE-mail

Савјет ученика

Written by Administrator Thursday, 28 February 2019 07:26

Данас је у Средњошколском центру ,,Петар Кочић" Зворник обиљежен Међународни дан борбе против вршњачког насиља, познат још као ,,Дан ружичастих мајица". Овај дан је обиљежен тако што су ученици остављали своје поруке на ружичастим паноима који су били постављени на више мјеста у ходницима школе, те симболично обукли ружичасте мајице.

Last Updated on Thursday, 28 February 2019 07:42

Read more...

 

Школско такмичење "Ја грађанин"

PDFPrintE-mail

Такмичења - Школска 2018/2019.

Written by Administrator Wednesday, 27 February 2019 10:22

На школском такмичењу из Пројекта Ја грађанин, у оквиру предмета Демократија и људска права, које је, у Средњошколском центру „Петар Кочић“ Зворник, одржано 26. фебруара 2019. године, учествовало је укупно 10 екипа.

Комисија у саставу: мр Марија Степановић, професор филозофије; Душанка Лазаревић, професор социологије; мр Станислав Томић, професор филозофије, социологије и демократије и људских права,  те Татјана Костић, професор демократије и људских права, одлучила је да

прво мјесто припадне екипи одјељења IV-2,

друго мјесто припало је одјељењу III-8,

док је трећу позицију заузела екипа одјељења III-5.

Last Updated on Wednesday, 27 February 2019 14:01

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 6 of 67