Ј У Средњошколски центар Петар Кочић Зворник

Акција поводом дана заљубљених: "Пошаљи поруку и ти, некога ћеш обрадовати!"

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Saturday, 11 February 2023 20:42

Дан заљубљених се приближава и у школи у поној снази су припреме за овај посебан дан. Ученици су позвани да напишу своје љубавно писмо и пошаљу је својој симпатији, вољеној особи или пријатељу с којим жели подијелити љубав и радост. Ова писма су мјесто за изражавање осјећања, жеља и љубави. Ова традиција се у нашој школи одвија већ дуг низ година и помаже у стварању посебног романтичног амбијента у школи.

Чланови савјета ученика, као и остали ученици ове школе су узбуђени поводом Дана заљубљених и надамо се да ће се сваки ученик осјетити вољеним кроз писма.

- Млађеновић Марко, члан Савјета ученика

Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!

Last Updated on Saturday, 11 February 2023 21:20  

Средњошколцима презентован начин заштите података на интернету

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Saturday, 11 February 2023 09:10

Инспектор за високотехнички криминал Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Зворник, одржао је ученицима предавања на тему „Безбједност дјеце у дигиталном свијету“.

 

Read more...

 

Истраживање на тему „Научно-стручна процјена тренутног модела гимназије и препорука за иновације“

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 09 February 2023 15:02

У Средњошколском центру „Петар Кочић“ у Зворнику данас је са одвојеним групама ученика и професора, те представницима педагошко-психолошке службе одржано истраживање на тему „Научно-стручна процјена тренутног модела гимназије и препорука за иновације“.

Last Updated on Thursday, 09 February 2023 15:14

Read more...

 

ПРВО МЈЕСТО НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ "КАКО БИТИ СИГУРАН НА ИНТЕРНЕТУ"!

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 07 February 2023 18:27

На такмичењу „Како бити сигуран на интернету“, које су организовали Министарство просвјете и културе у Влади РС и Републички педагошки завод, поводом Међународног дана сигурног интернета, ученица трећег разреда гимназије Јована Танацковић освојила је прво мјесто.

Њој је ментор за учешће на такмичењу била професорица информатике Светлана Зарић, а побједнички рад је плакат који се бави сигурности на интернету, односно заштити личних података кроз едукативну игру.

Last Updated on Tuesday, 07 February 2023 18:38  
 

Учешће на XX међународном сајму тирзма

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Monday, 06 February 2023 14:29

Ученици и професори наше школе учествоваће и ове године на Сајму туризма у Љубљани са два пројекта. Након двије године онлајн учешћа, ове године ће представници школе путовати у Словенију.

Школа ће се у Словенији представити са пројектима „Спортске игре младих“, за који је ментор професорица Андријана Славкић, и „Преко Дрине до планине“, за који је ментор професор Миљан Влачић. Мото Сајма туризма, који ће бити одржан у Љубљани 15. фебруара, је „Спортска искуства обогаћују омладински туризам“.

 

Пројекте можете преузети на следећим линковима:

- пројекат "Спортске игре младих"

- пројекат "Преко Дрине до планине".

 

Подржимо наше ученике и  професоре гласањем за спотове на следећим линковима (гласање је на дневном нивоу):

 

Last Updated on Tuesday, 07 February 2023 18:24  

Зворничанин Јован Баљак изабран међу 10 најбољих студената биомедицинских факултета за усавршавање у Србији и Њемачкој

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Saturday, 04 February 2023 14:09

Зворничанин Joван Баљак, бивши ученик ЈУ СШЦ „Петар Кочић”, и студент фармације на Универзитету у Новом Саду, биће дио јубиларне 30. генерације стипендиста „Хемофарм фондације”: Он се нашао међу 10 најбољих студената завршних година који долазе са биомедицинских факултета универзитета у Републици Србији и имаће прилику за лично и професионално усавршавање, уз менторску подршку стручњака из компаније „Хемофарм” , која је дио „Штада” тима. Програм за образовање „Можеш и ти”, осим мјесечне финансијске подршке и програм менторства, укључује и  програм стручне праксе у трајању од три недјеље у Србији и Немачкој.

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 10 of 151