Ј У Средњошколски центар Петар Кочић Зворник

ОПТИМИЗАМ ЧУВА ИМУНИТЕТ!!!

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 17 December 2020 13:08

Ближе нам се новогодишњи и божићни празници. У холу наше школе је окићена јелка и тиме је почела новогодишња чаролија. Надамо се да ћете снове имати у руци до краја године. Стару годину баците у прошлост. Желимо свима здравље и радост у Новој години, славите завршетке јер они доносе нове почетке.

 

Last Updated on Thursday, 17 December 2020 13:20

Read more...

 

Хуманитарна акција

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 17 December 2020 12:51

Поштоване колеге,

Ученица I-6 одјељења наше школе доживјела је ових дана тешку трагедију кад су јој, у кратком временском периоду, умрли мајка, ујаķ, баба и деда, који су, нажалост, изгубили битку са короном. Снежана је најстарија од четворо дјеце која су сада остала сама са оцем.

Како се ради о породици лошег материјалног стања, овим путем  желим да покренем хуманитарну акцију прикупљања помоћи за породицу Јосиповић. Осим за раднике, преко Савјета школе биће покренута и акција за ученике. Радници и ученици наше школе много пута до сада су показали своју хуманост, па не сумњам да ће тако бити и овај пут. Ова тешка времена показала су нам колико је важно да будемо једни уз друге, те је и ово начин да помогнемо породици Јосиповић и покажемо им да нису сами у 
трагедији која их је задесила.

Разредни старјешина I-6

Цвијета Ђурђић

 

КОЛЕКТИВНО СТРУЧНО УСАВРШАВАЊЕ НАСТАВНИКА

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Wednesday, 16 December 2020 18:54

Сједнице Наставничког вијећа реализују се онлајн у овој школској години, путем интернет платформе Viber. Све информације се благоворемено размењују и доносе заједничке одлуке како би наставни процес несметано функционисао у овим измењеним околностима рада.

 

Last Updated on Thursday, 17 December 2020 09:26

Read more...

 

ИЗВЈЕШТАЈ О ИЗРАДИ МОНОГРАФИЈЕ

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Wednesday, 16 December 2020 18:36

Рад на монографији поводом стогодишњице од почетка средњег образовања у Зворнику, полако се приводи крају, стога сматрамо за сходно да о постигнутим резултатима на том плану информишемо и наставничко вијеће.

До сада је припремљен историјски приказ развоја средњег образовања у Зворнику, и то је уједно први дио монографије. У изради овог дијела монографије обрађена Last Updated on Wednesday, 16 December 2020 18:50

Read more...

 
 

САВЈЕТ УЧЕНИКА И САВЈЕТ РОДИТЕЉА ОНЛАЈН У ШКОЛСКОЈ 2020/2021. ГОДИНИ

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Wednesday, 16 December 2020 18:14

Због тренутне епидемиолошке ситуације, сједнице и Савјета ученика и Савјета родитеља реализују се онлајн, преко интернет платформе Viber.

Савјет ученика оформљен је у октобру мјесецу и успјешно функционише у новим измењеним условима рада. Иако нема састанака и заједничких активности, ученици се информишу и едукују разменом материјала и презентација онлајн. Њихов задатак је да важне информације и знања пренесу својим вршњацима у одјељењима. Last Updated on Wednesday, 16 December 2020 18:31

Read more...

 

ПРЕНОСИМО: Монографија почетком 2021. године

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 15 December 2020 21:02

Одбор за припрему манифестација поводом обиљежавања стогодишњице од оснивања Грађанске школе трговинског смјера у Зворнику (прва зворничка средња школа) одржао је састанак о томе како теку активности на изради монографије и обиљежавању овог значајног јубилеја.
О томе опширније градоначелник Зворника Зоран Стевановић и директорица школе Биљана Писић.

(извор: ЗВОНО.МЕДИА, 10.12.2020. године)

Last Updated on Wednesday, 16 December 2020 18:32  
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 10 of 101