Ј У Средњошколски центар Петар Кочић Зворник

„Микрофин“ донирао књиге за школску библиотеку у СШЦ „Петар Кочић“

PDFPrintE-mail

Актуелно - Новости

Written by Administrator Saturday, 17 October 2015 10:35

Библиотека Средњошколског центра „Петар Кочић“ од данас је богатија за преко 70 нових књига вриједности 1.000 марака које су донација Микрокредитног друштва „Микрофин“.

Књиге је директорици школе Биљани Писић уручила Драгана Родић, шеф бијељинске филијале „Микрофина“ која је рекла да је на овај начин настављена њихова пракса опремања школских кабинета и помагања васпитно-образовним установама у БиХ. Она је саопштила и да је данас, поред донације школске лектире у зворничкој школи, уручила и опрему за кабинет музичког васпитања, видео-пројектор и ђачку лектиру основној школи „Јован Дучић“ у Бијељини.

Last Updated on Saturday, 17 October 2015 10:50

Read more...

 

Семинар о омладинском предузетништву 2015

PDFPrintE-mail

Актуелно - Новости

Written by Administrator Friday, 09 October 2015 18:46

У организацији невладине организације“BIP“у Сарајеву је 04.и 05.октобра 2015.године одржан семинар за све професоре који су укључени у „BIP програм ученичког предузетништва у БиХ“.Семинару су из наше школе присуствовали професори Дико Тадић, Рада Томић и Љубиша Шевкушић. Учесници семинара су упознати са активностима које је „BIP“ спровео у претходном периоду, наведен је план рада за наредни период, а  предавање на тему предузетништва одржао је главни менаџер „BIP-a“ за Босну и Херцеговину Бјорн  Реите. Напомињемо да је „BIP“непрофитна организација из Норвешке

Last Updated on Friday, 09 October 2015 19:01

Read more...

 

Европски дан језика 2015.

PDFPrintE-mail

Актуелно - Новости

Written by Administrator Monday, 05 October 2015 08:07

Европски дан језика се у нашој школи обиљежава већ традиционално. Пошто је ове године 26. септембар био субота, ученици многих одјељења су од 21. до 25. септембра на часовима страних језика кроз скечеве, рецитације, пјесме, израду паноа и разговор на енглеском, њемачком и руском обиљежили овај дан. Научили су да у Европи постоји око 225 језика или 3% од укупног броја свјетских језика и да су најраспрострањенији језици у Европи енглески, њемачки, француски, руски и италијански. Ученици су упознати са

Read more...

 

Позив на сарадњу!

PDFPrintE-mail

Педагошко - психолошка служба - Сарадња са ученицима

Written by Administrator Monday, 07 September 2015 13:09

Драги ученици,

Позивамо Вас на сарадњу и у новој школској години. Полазећи од тога да је сваки проблем решив увек нам се можете обратити за савет, помоћ и разговор.

Разговараћемо на различите теме, ако:

-       Желите мало боље да разумете своје понашање, емоције,

-       Желите да знате које су ваше одлике личности или са каквим интелектуалним капацитетима располажете,

-       Желите да добијете помоћ у погледу избора занимања, уписа факултета,

-       Желите да решите неке тешкоће у комуникацији са вршњацима, родитељима, наставницима, особама супротног пола, ..,

-       Имате проблем са прилагођавањем у одељењу,

 

Last Updated on Friday, 09 November 2018 21:34

Read more...

 
 

УНИЦЕФ-ова донација

PDFPrintE-mail

Медији о нама - Портали

Written by Administrator Thursday, 27 August 2015 17:29

ЗВОРНИК – Средњошколски центар „Петар Кочић“ у Зворнику добио је од УНИЦЕФ-а наставна средства што је, према ријечима директорице Биљане Писић, изузетно вриједна донација, јер је школама то увијек најтеже да обезбиједе.

– УНИЦЕФ је заједно са Министарством просвјете и културе Републике Српске помогао школама у општинама које су

Last Updated on Thursday, 27 August 2015 17:38

Read more...

 

Одјељење за понос

PDFPrintE-mail

Медији о нама - Портали

Written by Administrator Thursday, 27 August 2015 17:14

ЗВОРНИК – Одјељење 4-5 медицинске школе у зворничком Средњошколском центру „Петар Кочић“ најбоље је у овој школи по успјеху, владању и броју изостанака због чега их је ова установа наградила новчаном наградом.

– С поносом могу рећи да је ово одјељење најбоље и по успјеху и по владању, а такође, они имају најмањи број изостанака односно 114 укупно у току цијеле године, тако да су заиста сјајни. Они су и веома сложни, солидарни, управо тако су се понашали ове претходне три године и сигурно ће тако бити и у четвртом разреду – рекла је новинарима Биљана Писић, директор СШЦ „Петар Кочић“.

Last Updated on Thursday, 27 August 2015 17:23

Read more...

 
 
<< Start < Prev 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Next > End >>

Page 74 of 86