Ј У Средњошколски центар Петар Кочић Зворник

Празници и важност даривања

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 18 December 2014 10:13

Ученици наше школе су 11.12.2014. године учествовали на семинару посвећеном празницима и важности даривања, која је одржана у просторијама наше школе, под покровитељством организације Ворлд Вижн (енг. World Vision).

Ученици су могли да изразе своје ставове о раду ове организације, као и њихове жеље за будуће пројекте. По завршетку овог малог семинара, ученицима су додијељени поклон-пакетићи, као знак захвалности за учешће. Неки од ученика наше школе су учествовали у прогамима „Спонзоршип“-а (орг. Sponsorship) претходних година, те су их представници ове организације, Мирза Авдић и Ружа Урумовић окупилии на поменутом семинару. Наша школа већ неко вријеме има успјешну сарадњу са организацијом Ворлд Вижн под чијим покровитељством су организоване бројне активности.

 

Last Updated on Thursday, 18 December 2014 10:27

Read more...

 

Дан средњошколаца

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Monday, 17 November 2014 12:47

Савјет Ученика наше школе је обиљежио 17. новембар- „Дан средњошколаца“.Поводом тога је на великим одморима обје смјене организовано послужење за ученике у холу школе.  У другој смјени је организована презентација о раду савјета ученика, под покровитељством школске управе.

Припрему манифестације и координацију је радила вођа савјета ученика, професорица Марија Степановић.

Last Updated on Thursday, 18 December 2014 10:07

Read more...

 

Зворнички средњошколци на манифестацији „Дани Нансена у Сребреници”

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Sunday, 16 November 2014 20:34

Ученици и професори наше школе боравили су на манифестацији „Дани Нансена у Сребреници” коју је организовао Нансен дијалог центар из Сарајева. У оквиру манифестације одржан је турнир у малом фудбалу за дјечаке и турнир у одбојци за дјевојчице. Након тога, у дому културе изведене су двије представе ученика средње школе из Јајца и Сребренице.

Наредно дружење ученика из наше и школа из Јајца, Сребренице и Братунца биће одржано у Зворнику идуће године, такође под покровитељством Нансен дијалог центра из Сарајева.

 

Read more...

 

Стручно предаванје о стресу на послу

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Friday, 14 November 2014 17:45

На сједници Наставничког вијећа одржано је стручно предавање на тему "Синдром сагоријевања на послу". Предавање о стресу на послу и његовим посљедицама одржао је психолог школе Драгана Петровић.

Професори су предавање оцјенили као веома корисно и стручно реализовано.

Last Updated on Friday, 14 November 2014 17:59  
 

Физиотерапеути реализовали пројекат корективних вјежби за кичму

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Monday, 10 November 2014 14:29

Ученици из одјељења физиотерапеута са професорима реализовали су пројекат „Корективне вјежбе за кичму”, који је подржао Нансен дијалог центра из Сарајева у вриједности 800 КМ. По ријечима директорице школе Биљане Писић кроз пројекат је набављена опрема потребна за часове практичне наставе.

 

Last Updated on Monday, 10 November 2014 14:44

Read more...

 

Пријем за ученике и професори из Словеније у Општини Зворник

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Wednesday, 05 November 2014 23:39

У општини Зворник данас је уприличен пријем за ученике, професоре и менаџмент средње школе „Сречко Косовел“ из Сежане и том приликом директору школе Душану Штолфи уручено је општинско признање за 2014. годину - Златна медаља „Станко Николић“.

Душица Савић, шеф кабинета начелника општине Зворник, истакла је велико задовољство поводом посјете ученика и професора словеначке школе.

- Искористили смо прилику и да уручимо општинско признање овој школи, и да им се захвалимо на доброј сарадњи и истакнемо да смо као локална заједница поносни сваки пут када смо им домаћини, као и када наша дјеца путују у посјету  њима у Словенију. Сматрамо да је важно да из Зворника понесу лијепе успомене и дуга пријатељства, а и тема која је предмет њиховог заједничког рада, а тиче се Првог свјетског рата је јако важна – истакла је Савићева.

Штолфа је рекао да им признање које су добили значи веома много, те да је једно од највиших које је ова школа до сада добила.

 

Last Updated on Wednesday, 05 November 2014 23:52

Read more...

 
 
<< Start < Prev 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Next > End >>

Page 79 of 86