Пројекти

Пријем код градоначелника за ученике и професоре из Сежане

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Thursday, 13 December 2018 14:16

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић данас је примио ученике, професоре и директора Средње школе „Сречко Косовел“ из словеначког града Сежана који у нашем граду бораве у оквиру сарадње са Средњошколским центром „Петар Кочић“.

Градоначелник је са задовољством истакао да је ово једанаеста година од како двије школе имају добру сарадњу која се огледа у размјени ученика и у разним другим видовима.

 

Last Updated on Thursday, 13 December 2018 14:27

Read more...

 

Семинар за средњошколце

PDFPrintE-mail

Пројекти - Нансен дијалог центар

Written by Administrator Saturday, 08 March 2014 17:11

Нансен дијалог центар Сарајево, 08.03.2014. године, спровео је основни семинар за групу од 20 ученика Средњошколског центра „Петар Кочић” из Зворника под називом „Интеретничка сарадња, заједничке иницијативе и ваннаставне активности у нашој школи“. По ријечима Генца Горанција, кoородинатора Нансен дијалог центра, семинар представља једну од редовних активности из оквира пројекта „Интеретничка интеграција локалних институција у БиХ – општине и школе у Сребреници, Братунцу, Јајцу и Зворнику”, који НДЦ Сарајево реализује уз финансијску подршку Министарства инсотраних послова Краљевине Норвешке.

Last Updated on Saturday, 08 March 2014 17:21

Read more...

 

Наши средњошколци освојили два сребрна признања

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Thursday, 01 February 2018 16:20

Ученици наше школе освојили су два сребна признања на 15. Међународном фестивалу туризма који организује Туристички савез Словеније. Овогодишња тема фестивала је била „Култура у туризму“, а наши ученици су са пројектима „Златне руке Зворника“, за који је ментор професорица Елизабета Јевтић и „Град у бојама“, ментора професорице Јулијане Млинаревић освојили сребрна признања. На такмичењу су учествовале 42 школе из Србије, Црне Горе, Хрватске, БиХ, Словеније.

Биљана Писић, директорица школе, која је са професорима и ученицима, такође, дио делегације у Словенији, истакла је да су веома задовољни наступом и резултатом на такмичењу.

 

Last Updated on Thursday, 01 February 2018 16:30

Read more...

 
 

Нансен семинар - новембар 2013

PDFPrintE-mail

Пројекти - Нансен дијалог центар

Written by Administrator Thursday, 28 November 2013 19:48

Три ученика наше школе у пратњи профоесора Зорана Куљића боравили су на једнодневом семинару „Нансен дијалог центра” у хотелу „Европа” у Сарајеву. Том приликом дјеца су разговарала са Томасом Месом, представникм Амбасаде САД-а у БиХ, који им је претходно одржао час из историје ипоказао како се она изучава. Поред ученика наше школе семинару су присуствовали ученици и професори из Братунца, Сребренице, Јајца, те Католичког школског центра и Прве гимназије из Сарајева.

 

Last Updated on Thursday, 28 November 2013 19:55

Read more...

 

Реновирана библиотека

PDFPrintE-mail

Пројекти - Нансен дијалог центар

Written by Administrator Tuesday, 21 June 2011 13:00

У Зворникчкој Гимназији и ССШ Петар Кочић отворена је реконструисана библиотека

Last Updated on Wednesday, 06 November 2013 08:38

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 7 of 11