Пројекти

Пројекти за 17. међународни сајам туризма: "Више знања за више туризма!"

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Friday, 17 January 2020 16:45

На 17. међународном сајму туризма "Више знања за више туризма" у Словенији учествујемо са два пројекта:

Смех је лек!

„Смех је лек“. Пројекат се базира на фестивалу комедије који се у Зворнику одржава јубиларни 10.  пут у организацији Дома омладине и града Зворника.

Фестивал се одржава од 01.04.-06.04.2020. године и окупља позоришта из Републике Српске, Федерације Бих, Србије и осталих околних земаља.

 

Last Updated on Tuesday, 28 January 2020 11:48

Read more...

 

Посјета Вуковом Тршићу и реализација радионица

PDFPrintE-mail

Пројекти - Еразмус плус

Written by Administrator Monday, 07 May 2018 11:03

Средњошколци и њихови професори из португалског града Барселоса допутовали су у Зворнику, гдје ће боравити до петка 11. маја. Према програму посјете, португалски ученици и њихови професори, заједно са нашим ученицима и професорима за викенд посјетили су Вуков Тршић, родно мјесто Вука Стефановића Караџића, реформатора српског језика.

У данас, 7. маја, реализоване су презентације, радионице и друге активности у Средњошкослком центру, док ће у оквиру ове посјете градоначелник Зворника Зоран Стевановић примити португалске и зворничке средњошколце са професорима.

 

Last Updated on Monday, 07 May 2018 16:01

Read more...

 

Ученици мјерили шећер и крвни притисак

PDFPrintE-mail

Пројекти - Нансен дијалог центар

Written by Administrator Monday, 27 October 2014 22:53

 

 

 

Ученици наше школе реализовали су пројекат „Мјерење крвног притиска и гликемије” који је са 800 КМ финансирао Нансен дијалог центар из Сарајева. У оквиру пројекта ученици су у медицинском кабинету мјерили шећер у крви и крвни притисак професорима, ученицима и грађанима. Директорица школе Биљана Писић каже да је ово само један у низу пројеката које реализују сваке године у сарадњи са НДЦ Сарајево.

 

Last Updated on Thursday, 30 October 2014 19:33

Read more...

 
 

Једна милијарда устаје

PDFPrintE-mail

Пројекти - World Vision

Written by Administrator Friday, 21 February 2014 15:44

Поводом обиљежавања Кампање Jедна милијарда устаје 14.02.2014. која је уједно и 15-годишњица Покрета против насиља над женама, у нашој школи одржан је јавни час. У склопу тог јавног часа присутнима су приказане двије презентације на тему насиља и два краћа спота, од цега је један званични спот за поменуту кампању.

Једна од презентација садржала је едукативни материјал и статистике о насиљу над женама, посљедицама које насиље проузрокује и разлоге због којих се , најчешће, постаје насилник. Другом презентацијом представљени су резултати истраживања које су спровели чланови Дјечијих и омладинских одбора за заштиту дјеце у сарадњи са Wорлд Висион-ом , чији је представник, Мирза Авдић, био присутан јавном часу. Презентације су одржале чланице Омладинског одбора, уједно и ученице наше школе, Драгана Спасић и Јелена Милошевић, уз помоћ још једне чланице одбора, Драгане Јосић.

Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!

Last Updated on Friday, 21 February 2014 16:19  

Ученици и професори из Сежане завршили посјету Зворнику

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Sunday, 08 September 2019 12:19

Делегација ученика и професора из Средње школе „Сречко Косовел“ из Сежане завршила је програмску посјету Зворнику и данас су отпутовали за Словенију. Према ријечима Биљане Писић, директорице СШЦ „Петар Кочић“, која дуже од једне деценије сарађује са поменутом словеначком школом, гости из Сежане су отпутовали пуни утисака.

Last Updated on Sunday, 08 September 2019 12:33

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 5 of 10