Пројекти

У зворничком СШЦ „Петар Кочић“ почела примјена „Стем“ лабораторије – значај тригонометрије препознали у свакодневном живот

PDFPrintE-mail

Пројекти - ТАБЛА

Written by Administrator Tuesday, 01 June 2021 13:55

 

Обрађујући примјену тригонометрије у науци и свакодневном животу, у зворничком СШЦ „Петар Кочић“ започела је практична примјена „Стем лабораторије“, односно другачијег техничког и педагошког приступа извођењу наставних јединица.

 

Last Updated on Sunday, 05 September 2021 11:48

Read more...

 

Учешће на 18. Међународном фестивалу туризма у Словенији.

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Sunday, 02 May 2021 13:51

Наша школа учествује на 18. Међународном фестивалу туризма који организује Туристички савез Словеније.  Овогодишња тема фестивала је „Мој kraj moj chef “, а наша школа на овогодишњем такмичењу учествује са пројектима "Кухиња мога краја"  ментора Радована Пелемиша и "Округла фантазија" ментора Јулијане Млинаревић.

Пројекте можете прузети на следећим линковима:

 

 

Успјешна посјета Потругалу

PDFPrintE-mail

Пројекти - Еразмус плус

Written by Administrator Sunday, 17 February 2019 11:05

Група ученика и професора која је боравила у вишедневној студијској посјети Барселосу, у Португалу данас креће за Зворник. Они су, осим обиласка школе, успостављања чвршће сарадње и припреме за учешће у међународним пројектима, обишли Брагу, Порто, Барселос те имали излет до Атланског океана.

Према плану, они ће данас око 15 часова кренути из Барселоса, а лет за Будимпешту из Порта имају у 18:30. Долазак у

Last Updated on Sunday, 17 February 2019 11:27

Read more...

 
 

Зворнички средњошколци на манифестацији „Дани Нансена у Сребреници”

PDFPrintE-mail

Пројекти - Нансен дијалог центар

Written by Administrator Sunday, 16 November 2014 20:34

Ученици и професори наше школе боравили су на манифестацији „Дани Нансена у Сребреници” коју је организовао Нансен дијалог центар из Сарајева. У оквиру манифестације одржан је турнир у малом фудбалу за дјечаке и турнир у одбојци за дјевојчице. Након тога, у дому културе изведене су двије представе ученика средње школе из Јајца и Сребренице.

Наредно дружење ученика из наше и школа из Јајца, Сребренице и Братунца биће одржано у Зворнику идуће године, такође под покровитељством Нансен дијалог центра из Сарајева.

 

Read more...

 

Заштита дјеце

PDFPrintE-mail

Пројекти - World Vision

Written by Administrator Friday, 19 September 2014 12:53

У оквиру пројекта Заштите дјеце на развојном подручју Мајевице (Wорлд Висион) у сриједу 21.05.2014. године одржана је радионица Препознавање облика насиља. Радионица је одржана у ЈУ ССШ ''Петар Кочић'' Зворник, у кабинету 24. , а водили су је чланови Дечијег и омладинског одбора у сарадњи са психологом школе. Присуствовали су чланови Савјета ученика као и ученици првих, других и трећих разреда.

Last Updated on Friday, 19 September 2014 13:06

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 4 of 10