Пројекти

Формирана радна група

PDFPrintE-mail

Пројекти - Најдемократичнија школа

Written by Administrator Wednesday, 04 March 2015 10:05

У петак, 27. фебруара 2015. године, формирана је радна група за припрему наше школе за учешће у Цивитасовом пројекту "Избор најдемократичније школе".

Чланови ове радне групе су:
Драгица Јокић, педагог

  • Драгана Петровић,психолог
  • Марија Степановић, професор филозофије,
  • координатор рада Савјета ученика
  • Иво Симић,предсједник Савјета родитеља
  • Александра Тешић, представница Савјета ученика,
  • Станислав Томић, професор демократије и људских права

Радна група је одржала први састанак на коме је члановима групе представљен план рада и подјељен потребан материјал. Чланови радне групе су се међусобно договорили око задатака и задужења, која се тичу припреме школе за екстерну евалуацију, која ће у оквиру споменутог пројекта бити спроведена у мају ове године.

 

Донација информатичке опреме

PDFPrintE-mail

Пројекти - ЈИЦА

Written by Administrator Tuesday, 05 March 2013 09:24

У оквиру пројекта „Модернизација у БиХ“, у информатичком смислу, који финансира Јапанска агенција за међународну сарадњу, зворничка Гимназија и ССШ „Петар Кочић“ добила је информатичку опрему у вриједности 5.000 КМ.


- Ово је друга фаза пројекта гдје смо већ раније добили опрему у вриједности од 2.500 КМ, односно када смо добили два дигитална пројектора, два фотоапарата, ласерски штампач, скенер штапмач и лап топ рачунар.  Сада смо добили четири рачунара у склопу пројекта у оквиру кога смо већ раније прихватили наставу информатике по јапанском плану и програму за гимназију, а који нам је одобрило министарство. Сви професори ће проћи обуку кроз едукације у Сарајеву тако да су први разреди већ кренули да раде по овом плану и програму који се разликује по броју часова, али је прилагођен нашим ученицима - рекла је Писић и захвалила се на реализацији овог пројекта истакавши да је свака донација рачунара вредна јер је та опрема увек потребна.

Наставу информатике и еконосмке групе предмета ученици зворничке Гимназије, којих има око 1.100, похађају у четри кабинета која су посебно опремљена информатичком опремом за квалитетно извођење свих наставних садржаја из ових предмета.

Извор: Инфо Зворник - информативни портал

Last Updated on Wednesday, 06 November 2013 08:47  

ТАБЛА пројекат - презентације за Наставничко вијеће

PDFPrintE-mail

Пројекти - ТАБЛА

Written by Administrator Wednesday, 23 June 2021 09:04

У складу са једним од закључака са дводневне обуке за директоре школа, у оквиру ТАБЛА пројекта, достављам Вам презентације које ће Вам помоћи у представљању циљева и задатака пројекта на Наставничком вијећу. Такође, презентације ће послужити наставницима, који се буду пријавили за репликационе тренинге, да се упознају са тематиком тренинга.

Презентацију можете прузети ОВДЈЕ.

Срдачан поздрав!


Танасић Слађана
Начелник одјељења
Одјељење за средње образовање и васпитање

Last Updated on Sunday, 05 September 2021 11:47  
 

Палачинке им "испекле" два сребра

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Thursday, 13 May 2021 21:59

ЗВОРНИК - На Сајму туризма у Љубљани, који је ове године због епидемиолошких мјера одржан онлине, ученици зворничког Средњошколског центра "Петар Кочић" освојили су два сребрна признања за пројекат "Округла фантазија" којим су представили двије врсте палачинака.

Read more...

 

Португал - други дан посјете

PDFPrintE-mail

Пројекти - Еразмус плус

Written by Administrator Thursday, 14 February 2019 10:43

Другог дана посјете Португалу ученици, представници школе и града Зворника посјетили су Данац - традиционалну пијацу у Барселосу и имали пријем код градоначелника. У вечерњим часовима делегација је посјетила Брагу.

За сутра је планирана посјета Порту, а оно што је карактеристика овог путовања јесте изузетно пријатан дочек.

 

Last Updated on Sunday, 17 February 2019 11:29

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 3 of 10