ТАБЛА

Пројекат „Табла“: Почела обука професора двије зворничке средње школе

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Monday, 16 August 2021 20:57

 

У просторијама салона „Дрина“ у Каракају, почела је обука професора двије зворничке средње школе из СТЕАМ области у оквиру пројекта „Табла“, који се реализује у педесет средњих школа у Републици Српској.

Школе су претходно опремљене СТЕАМ лабораторијама, а Министарство просвјете и културе Републике Српске пројекат реализује у сарадњи са организацијом „Спасимо дјецу“ те уз подршку Агенције за међународни развој (УСАИД).

 

Last Updated on Sunday, 05 September 2021 11:47

Read more...

 

ТАБЛА пројекат - презентације за Наставничко вијеће

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Wednesday, 23 June 2021 09:04

У складу са једним од закључака са дводневне обуке за директоре школа, у оквиру ТАБЛА пројекта, достављам Вам презентације које ће Вам помоћи у представљању циљева и задатака пројекта на Наставничком вијећу. Такође, презентације ће послужити наставницима, који се буду пријавили за репликационе тренинге, да се упознају са тематиком тренинга.

Презентацију можете прузети ОВДЈЕ.

Срдачан поздрав!


Танасић Слађана
Начелник одјељења
Одјељење за средње образовање и васпитање

Last Updated on Sunday, 05 September 2021 11:47  

У зворничком СШЦ „Петар Кочић“ почела примјена „Стем“ лабораторије – значај тригонометрије препознали у свакодневном живот

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 01 June 2021 13:55

 

Обрађујући примјену тригонометрије у науци и свакодневном животу, у зворничком СШЦ „Петар Кочић“ започела је практична примјена „Стем лабораторије“, односно другачијег техничког и педагошког приступа извођењу наставних јединица.

 

Last Updated on Sunday, 05 September 2021 11:48

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 2 of 2