САРАДЊА СА ШКОЛОМ ИЗ РУМЕ

Пријем у Градској управи за представнике средњих школа из Руме и Зворника

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Saturday, 04 June 2022 09:58

У оквиру пројекта прекограничне сарадње, од 3. до 5. јуна организована је посјета Средњошолском центру „Петар Кочић“ 40 ученика и 10 професора Средње стручне школе „Бранко Радичевић“ из Руме. Ове двије школе оствариле су сарадњу у оквиру ИПА прекограничног пројекта између Србије и БиХ „Здрави и безбједни гастрономски производи као потенцијал за ново запошљавање младих“.

Last Updated on Saturday, 04 June 2022 10:05

Read more...

 

Караван здраве исхране

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 10 May 2022 08:32

Прошле седмице наша школа је била домаћин „Каравана здраве исхране". Угостили смо представнике Универзитета Бијељина и Удружења Лимитлес из Београда. Ове активности се обављају у склопу ИПА пројекта прекограничне сарадње „Здрави и безбједни гастрономски производи као потенцијал за ново запошљавање". Носиоци пројекта су Средња стручна школа „Бранко Радичевић" из Руме и Удружење Лимитлес из Београда, а наша школа је партнер. У оквиру овог пројекта наша школа добија опрему за ђачки ресторан.

 

Last Updated on Tuesday, 10 May 2022 14:32

Read more...

 

Наставак пројекта прекограничне сарадње: Стручно предавање о здравој исхрани

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Wednesday, 24 November 2021 22:44

 

У оквиру пројекта прекограничне сарадње, у нашој школи одржано је стручно предавање на тему здраве исхране, односно „Здравствени проблеми изазвани глутеном, безглутенска исхрана и производња безглутенских прехрамбених намирница“. Предвање су одржале чланице „Удружења Србије за целијакију“, које су поред теоријског дијела приказале и практичну припрему безглутенског хљеба.

Last Updated on Wednesday, 24 November 2021 22:49

Read more...

 
 

СШЦ „Петар Кочић“: Потписан уговор о реализацији пројекта са школом из Руме – за опрему у средњошколском ресторану у Зворнику више од 35.200 евра

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Saturday, 15 May 2021 10:07

Средња стручна школа „Бранко Радичевић“ из Руме у сарадњи са Средњошколским центром „Петар Кочић“ из Зворника и Удружењем „Лимитлесс“ из Београда реализоваће пројекат под називом „Здрави и безбједни гастрономски производи као потенцијал за запошљавање“, који се финансира средствима ИНТЕРЕГ ИПА Програма прекограничне сарадње Србија – Босна и Херцеговина.

Кроз пројекат ће, између осталих активности, за опрему у ресторану у зворничкој средњој школи, бити издвојено нешто више од 35.200 евра.

 

Last Updated on Saturday, 15 May 2021 10:18

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 2 of 2