Прилика плус

Пројекат Прилика плус

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Friday, 15 December 2017 17:16

Практична настава на радном мјесту - прилика плус

Пројектом ,,Практична настава на радном мјесту“предвиђено је опремање школског кабинета за занимања кувар и конобар,те квалитетније извођење практичне наставе у одабраним угоститељским објектима. Укупна вриједност пројекта је 28.000,00КМ и трајаће осам мјесеци. У Зворнику је 23. фебруара 2017. године, потписан Меморандум о сарадњи на пројекту ,,Практична настава на радмо мјесту“ између предтавника Градске развојне агенције Источно Сарајево, ЈУСШЦ ,,Петар Кочић“, Града Зворника и шест представника угостистељских обхјеката: “Славија“, “Авала“, “Код Новака“, “Таверена“, “Ла Скала“, “Градска кафана“ и „Центал“.

Провођењем планираних пројектних активности, ученици ће повећати своје вјештине и знања, што ће директно утицати на запошљавање стручних кадрова и задовољавања потреба предузетника, за овим недостајућим занимањима.Уписивањем будућих генерација кувара и конобара,школа ће наставити да користи опремљене кабинете за праксу у заједничкој сарадњи са угоститељским објектима, са којима ће наставити сарадњу. Пројекат се реализује у окриву Програма ,,Прилика Плус“ којег подржава Влада Швајцарске, док је Градска развојна агенција Источно Сарајево партнер за Срајевско-зворничку регију.

 

Радионица у оквиру пројекта Практична настава на радном мјесту

PDFPrintE-mail

Пројекти - Прилика плус

Written by Administrator Thursday, 18 May 2017 08:46

У просторијама наше школе одржана је радионица за ревизију наставног плана и програма предмета практична настава за занимање кувар.

Циљ радионице је да експерт за израду и ревизију НПП заједнички, са професором практичне наставе у ЈУ СШЦ Петар Кочић и менторима из партнерских угоститељских објеката дефинишу промјене у исходима учења, курикулима и да наставне планове предмета практична настава прилагоде захтјевима радних мјеста у предузећима. Том приликом,

Last Updated on Friday, 15 December 2017 17:25

Read more...