Акције Савјета ученика

Aкцијa поводом обележавања Априла - месеца чистоће

PDFPrintE-mail

Савјет ученика

Written by Administrator Friday, 12 April 2024 13:05

ЈУ СШЦ "Петар Кочић" Зворник заједно са Градском управом организовао је акцију поводом обележавања Априла - месеца чистоће.Том приликом Градска управа поклонила је школи саднице дрвећа и украсног жбуња у вредности од 500 КМ. Савјет ученика и матуранти IV2 заједно са професорицама Љиљаном Чворовић и Маријом Степановић реализовали су садњу биљака.

Неки ученици су били у прилици да први пут посаде дрво и одушевљени су учешћем у акцији. На овај начин подстичемо еколошку свест и одговорност према природи.Акцију је подржао градоначелник Бојан Ивановић својим присуством. Такође,акцију су подржале и директорица Биљана Писић и помоћница директора Јованка Глишић.

 

Last Updated on Friday, 12 April 2024 13:09

Read more...

 

Обележен Међународни дан ружичастих мајица

PDFPrintE-mail

Савјет ученика

Written by Administrator Tuesday, 27 February 2024 09:29

Дана 26.02.2024. године Савјет ученика обележио је Међународни дан ружичастих мајица - борба против вршњачког насиља. Са ученицима, на ову тему, разговарала је психолог Тања Лукић.

БУДИ ФИН, НАСИЉЕ НИЈЕ ИН!

Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!

Last Updated on Tuesday, 27 February 2024 09:41  
 

Поруке за Дан заљубљених размијењене и са ученицима ТШЦ-а

PDFPrintE-mail

Савјет ученика

Written by Administrator Tuesday, 13 February 2024 21:43


Савјет ученика СШЦ „Петар Кочић“ организовао је сакупљање љубавних порука за Дан заљубљених.У духу Дана заљубљених, Савјет ученика је ову акцију покренуо вођен идејом да љубав треба ширити и славити на различите начине. - Ове активности се у нашој школи обиљежавају већ годинама. Циљ нам је да измамимо ученицима осмјехе на лицима. Кутије са љубавним порукама су данима биле постављене на ходницима и у њих су ученици могли да убаце љубавне поруке.

Ове године, сарадњу имамо и са ученицима из ТШЦ-а из Каракаја те је за поруке ученицима из њихове школе била постављена посебна кутија. Писма, односно поруке, не морају бити само за симпатије, већ и за блиске пријатеље. Поруке ће се дијелити по одјељењима на Дан заљубљених – рекла нам је Сара Радић, предсједник Савјета ученика наше школе.Они су се захвалили ученицима који су се придружили овој акцији и тако дали свој допринос у стварању позитивног окружења за све.

 
 

Акција Савјета ученика поводом Дана заљубљених

PDFPrintE-mail

Савјет ученика

Written by Administrator Saturday, 10 February 2024 21:23

Савјет ученикика и ове године обиљежава Дан заљубљених. Тим поводом, у ходницима школе постављене су кутије у које сви заинтересовани ученици могу оставити поруке. Такође, постављена је и кутија у коју се могу оставити поруке за ученике ТШЦ-а.

Представници Савјета ученика уручиће поруке 14.02.2024. године онима којима су упућене.

Last Updated on Saturday, 10 February 2024 21:42  
 

Реализована акција "Један слаткиш, једно дете"

PDFPrintE-mail

Савјет ученика

Written by Administrator Tuesday, 12 December 2023 07:59

Савјет ученика је 11.12.2023. године однео 27 пакетића за дјецу и кориснике Центра за дневно збрињавање дјеце и омладине са сметњама у развоју.

 

Last Updated on Tuesday, 12 December 2023 20:18

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 11