Акције Савјета ученика

Дан средњошколаца

PDFPrintE-mail

Савјет ученика

Written by Administrator Monday, 17 November 2014 12:47

Савјет Ученика наше школе је обиљежио 17. новембар- „Дан средњошколаца“.Поводом тога је на великим одморима обје смјене организовано послужење за ученике у холу школе.  У другој смјени је организована презентација о раду савјета ученика, под покровитељством школске управе.

Припрему манифестације и координацију је радила вођа савјета ученика, професорица Марија Степановић.

Last Updated on Thursday, 18 December 2014 10:07

Read more...

 

Дан борбе против природних катастрофа

PDFPrintE-mail

Савјет ученика

Written by Administrator Monday, 17 November 2014 11:49

Чланови Савјета ученика ЈУ СШЦ "Петар Кочић" направили су кратак видео приказ као дио активност којима су обиљежили Међународни дан борбе против природних катастрофа. У видео-презентацији приказали су мјеста која су највише захваћена мајским поплавама.

Многи градови и општине унесрећени су љетњим дешавањима, а несрећа није заобишла ни општину Зворник. Стање на подручју општине Зворник је, углавном, стабилизовано, а нада да се нешто слично неће поновити остаје становницима Зворника."

 
 

8. Социјални дан

PDFPrintE-mail

Савјет ученика

Written by Administrator Monday, 03 November 2014 22:20

И ове године, ЈУ Средњошколски центар “Петар Кочић” традиционално учествује у пројекту “Волонтирај- Кредитирај”. Прва активност коју обухвата овај пројекат је Социјални дан, који подразумијева да ученици један дан наставе мијењају даном волонтерског рада у фирмама и невладиним организацијама за дневницу која се уплаћује у фонд за пројекте, а који служи за потребе ученичких пројеката.

И претходних година, Савјет ученика ове школе дао је свој допринос фонду волонтирањем, сходно могућностима зворничких послодаваца, и на тај начин стицао право учешћа на Сајму кредитирања.

Због лоше финансијске ситуације, потребе за волонтерима су сведене на минимум. Чланови Савјета уценика су 8. Социјални дан провели волонтирајући у супермаркету Конзум, гдје су имали одличну сарадњу са  управом, као и радницима. За њих је ово још једно ново радно искуство, које ће им у будућности много значити.

Read more...

 
 

У школској 2014/15 години ради Савјет ученика.

PDFPrintE-mail

Савјет ученика

Written by Administrator Monday, 27 October 2014 23:20

Време одржавања: четвртак од 12:45 до 13:30

Место одржавања: учионица бр. 24

Координатор Савјета ученика: Марија Степановић,проф.

Руководство Савјета ученика:

Драгана Спасић,председник

Јелена Милошевић, потпредседник

Александра Богићевић, записничар

Позивамо све чланове Савјета ученика да редовно долазе на састанке и узму учешће у раду Савјета.


Драгана Спасић, председник Савјета ученика, била је од 20. до 24.10.2014. године на Конференцији Савјета ученика у Бардачи (код Српца).


 
 

Сајам кредитирања 2014

PDFPrintE-mail

Савјет ученика

Written by Administrator Wednesday, 30 April 2014 09:00

Сајам кредитирања одрзан 28. 04. 2014. године у Сарајеву у периоду од 12:00 до 16:00 часова, у организацији Удрузења Инфохаус (орг. INFOHOUSE) као завршна активност пројекта ВОЛОНТИРАЈ КРЕДИТИРАЈ.

Учествовало је 49 школа из БиХ, од којих је 44 освојило новчану или неку друг врсту награде.

Назив пројекта је "Самер камп" (енг. Summer Camp), а путовали су ученици наше школе као представници Савјета ученика (Милица Васић, Кристина Зеленовић и Јелена Милошевић) у пратњи професора Дајане Главоњић.

 

Last Updated on Wednesday, 30 April 2014 09:15

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 9 of 11