Акције Савјета ученика

Акција Савјета ученика ЈУ СШЦ „Петар Кочић”

PDFPrintE-mail

Савјет ученика - Акције Савјета ученика

Written by Administrator Thursday, 15 December 2016 21:15

Пакетићи за малишане у дневном центру и породилишту

Чланови Савјета ученика ЈУ СШЦ „Петар Кочић” прикупили су, у оквиру акције „Један слаткиш, једно дијете”, и уручили 26 пакетића и 25 играчака за кориснике дневног Центра за помоћ дјеци са сметањама у развоју, те пакетиће малишанима на Педијатријском одјељењу Опште болнице у Зворнику. По ријечима Марије Степановић, која је заједно са Милијаном Симић координатор овог тијела у школи, ради се о традиционалним хуманитарним активностима које Савјет проводи у току године. Драгана Митровић специјалиста социјалне терапије и рехабилитације у Центра за помоћ дјеци са сметањама у развоју истакла је да је акција веома значајна јер су обрадовали све малишане.

Read more...

 

Обиљежена седмица мира 2016.

PDFPrintE-mail

Савјет ученика - Акције Савјета ученика

Written by Administrator Monday, 26 September 2016 10:48

Савјет ученика је на састанку одржаном 20.09.2016. године обиљежио седмицу мира расправом на тему "Улога медија у јачању мира и толеранције". Вршена је анализа новинских чланака са посебним освртом на коментаре читалаца.

 
 

Регионално окупљање савјета ученика 2016.

PDFPrintE-mail

Савјет ученика

Written by Administrator Wednesday, 01 June 2016 09:00

У понедељак 30.05.2016. године Александра и Дејана Тешић представљале су наш савјет ученикана регионалном окупљању савјет ученика у Бијељини. Том приликом презентвале су све активности које је реализовао Савјет ученика неше школе у текућој школској години.

 
 

Пано о вршњачком насиљу

PDFPrintE-mail

Савјет ученика - Акције Савјета ученика

Written by Administrator Tuesday, 19 April 2016 20:47

Чланови Савјета ученика школе израдили су пано о вршњачком насиљу. Пано је постављен на степеништу између првог и другог спрата. На овај начин скренута је пажња о овој актуелној теми.

Април, 2016.

Last Updated on Wednesday, 20 April 2016 09:19  
 

Ученици фарбали ограду и садили цвијеће

PDFPrintE-mail

Савјет ученика

Written by Administrator Sunday, 17 April 2016 21:52

Чланови Савјета ученика су осмислили и извели акцију уређења простора око школе. Радило се на фарбању школске ограде као и на уређењу зелених површина око школе. Засађено је цвијеће у жардињере и тиме украшен улаз у школску зграду. Овим је Савјет ученика дао свој допринос акцији Градске управе Зворник Април мјесец чистоће као и примјер осталим грађанима и ученицима у очувању и уређењу животне средине.

Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 5 of 11