Регионална такмичења

Данило Бирчаковић побједник на Републичком такмичењу из физике

PDFPrintE-mail

Такмичења - Регионална такмичења

Written by Administrator Sunday, 14 April 2024 09:10

У конкуренцији ученика трећих разреда средњих школа, Данило Бирчаковић, који похађа СШЦ „Петар Кочић“ на рачунарско-информатичком смјеру гимназије у Зворнику, освојио је прво мјесто на Републичком такмичењу из физике које је данас одржано у Добоју.

Данила, који је у првом и другом разреду освајао друго мјесто на републичком нивоу, је за такмичење припремала професорица Винка Марјановић.

Бирчаковић је прошле године био републички првак из математике, а за седам дана, опет у Добоју, очекује га републичко такмичење из математике.

 

(извор: Инфо Бирач 13. април 2024.admin)

Last Updated on Sunday, 14 April 2024 09:15  

Прва мјеста на Регионалном такмичењу из математике

PDFPrintE-mail

Такмичења - Регионална такмичења

Written by Administrator Monday, 01 April 2024 08:54

Данило Бирчаковић и Његош Видовић су побједници Регионалног такмичења из математике за ученике трећих и четвртих разреда, које је одржано у Братунцу. Ирена Спасојевић и Лазар Петковић су освојили трећа мјеста у конкуренцији ученика првог и трећег разреда, а на достојан начин нашу школу су представили и Марина Новаковић, Марија Негић и Андреј Брчкало. На тај начин је остварен један од највећих успјеха наше школе на регионалним такмичењима из математике. Надамо се да ћемо и након Републичког такмичења бити поносни на наше математичаре који имају пуну подршку својих професора математике приликом припрема за такмичење.

 

Last Updated on Monday, 01 April 2024 09:01

Read more...

 

Регионално такмичење из информатике

PDFPrintE-mail

Такмичења - Регионална такмичења

Written by Administrator Tuesday, 19 March 2024 09:03

На Регионалном такмичењеу из информатике, програмирање, ученици наше школе остварили су запажене резултате. У конкуренцији свих разреда, од 1. до 4., Његош Видовић освојио је 3. мјесто, Данило Бирчаковић 5. мјесто, док су Ања Балорда и Дарко Ђукановић на добар начин пробили лед у такмичарском погледу.

Такмичење је одржано у просторијама Техничке школе у Каракају, 16.03.2024. године.

 

Last Updated on Tuesday, 19 March 2024 09:40

Read more...

 
 

Његош Видовић треће мјесто на Регионалном такмичењу из информатике

PDFPrintE-mail

Такмичења - Регионална такмичења

Written by Administrator Sunday, 19 March 2023 08:32

Ученици наше школе Његош Видовић, Данило Бирчаковић, Милан Мађеновић и Махир Исић учествовали су на Регионалном такмичењу из информатике које се одржало 18.03.2023. године у ЈУ СШЦ Михило Петровић Алас у Угљевику.

Успјехом се истакао Његош Видовић ученик трећег разреда рачунарско - информатичке гимназије освојивши 3. мјесто у конкуренцији од 19. ученика. Треба истаћи да се Његош по броју бодова од првопласираног ученика има само 3 бода мање, а од другопласираног 1. Ментор ученицима је Жељко Зарић.

Last Updated on Sunday, 19 March 2023 08:45  

Прво мјесто на Регионалном такмичењу из Демократије и људских права

PDFPrintE-mail

Такмичења - Регионална такмичења

Written by Administrator Sunday, 19 March 2023 08:21

У Техничком школском центру у Зворнику данас је одржано Регионално такмичење из Демократије и људских права у оквиру пројекта „Ја грађанин“, а прво мјесто припало је ученицима СШЦ „Петар Кочић“ из Зворника, односно одјељењу IV1 гиманзије општег смјера.

Last Updated on Sunday, 19 March 2023 08:26

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next > End >>

Page 1 of 7