Новости

Амила Шахбеговић првакиња БиХ у теквонду

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Monday, 15 April 2024 10:38

Четири медаље за теквондоисте Зворника на првенству БиХ

На првенству БиХ за јуниоре које је одржано 06. и 07. априла у Томиславграду, теквондоисти Зворника остварили су одличне резултате и освојили четири медаље.

Титулом државне првакиње окитила се Амила Шахбеговић, ученица I8, која је изузетно убједљиво стигла до златне медаље. Овим резултатом млада такмичарка Зворника је дошла на корак до пласмана на Свјетско првенство које се од 1. до 6. октобра одржава у Кореји.

Last Updated on Monday, 15 April 2024 10:49

Read more...

 

Студенти одржали прве часове

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Friday, 12 April 2024 12:47

У оквиру сарадње Технолошког факултета Зворник и ЈУ Средњошколског центра „Петар Кочић“ Зворник,  25.марта  и 8. априла 2024. године је реализована наставна пракса студената студијског програма Биологија у оквиру предмета Методика наставе биологије.

Том приликом су студенткиње четврте године: Маријана Добриловић, Зорица Видаковић и Зорана Матић, одржале своје испитне часове ученицима гимназијских разреда на теме везане за загађивање и заштиту животне средине.

Наставна пракса на студијском програму Биологија Технолошког факултета Зворник се већ дужи низ година организује у сарадњи са професорицом Маријом Милић.

Last Updated on Friday, 12 April 2024 12:55  

Град Зворник: Пројекти у образовању главна тема посјете Министра просвјете и културе у Влади Републике Српске

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Friday, 15 March 2024 22:01

Градоначелник Зворника Бојан Ивановић разговарао је данас са  Жељком Стојичић, министарком просвјете и културе у Влади Републике Српске о актуелној ситуацији у образовању на подручју Зворника. Током разговора градоначелник Ивановић упознао је госпођу Стојичић о пројектима који се тренутно реализују у Зворнику.

 

Last Updated on Friday, 15 March 2024 22:16

Read more...

 
 

Свечано уручене Светосавске награде

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 30 January 2024 10:02

Светосавска награда за изузетан допринос развоју образовања Републике Српске овогодишњим добитницима додијељена је на свечаној манифестацији „Наши учитељи" у Дјечијем позоришту Републике Српске у Бањој Луци. Награђено је 45 истакнутих васпитно-образовних радника запослених у основним и средњим школама, те предшколским установама у Републици Српској за постигнуте изузетне резултате у области васпитања и образовања дјеце и ученика и допринос квалитетнијем васпитању и образовању у Републици Српској.

Међу награђеним је и Винка Марјановић, професорица физике у нашој школи.

Last Updated on Tuesday, 30 January 2024 10:22

Read more...

 

Професорица Винка Марјановић добитник „Светосавске награде“

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 16 January 2024 08:50

Међу добитницима „Светосавске награде“ сасвим заслужено ове године се нашла и Винка Марјановић, професорица физике у СШЦ „Петар Кочић“ из Зворника.

Марјановићева годинама важи за узорног професора којa је као ментор водила неколико ученика до првог мјеста на републичким такмичењима, а један од њених ђака је учествовао на Међународној олимпијади из физике у Данској, што је јединствен случај у историји ове школе.

 

Last Updated on Tuesday, 16 January 2024 08:59

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 50