Новости

Пријем за успјешне спортисткиње

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 26 January 2023 19:54

У зворничком СШЦ „Петар Кочић“ данас је уприличен пријем за успјешне спортисткиње, ученице ове школе, Марију Јокић, Зорану Сандић и Сандру Поповић те њихове тренере.

Директорица школе Биљана Писић каже да су раније организовали пријем за Сару Ћирковић, свјетску шамипонку у боксу, а да су поводом „Светосавске недјеље“ организовали пријем за друге успјешне спортисте из школе.

Last Updated on Thursday, 26 January 2023 20:00

Read more...

 

У Народној библиотеци организовано такмичење туристичких техничара – квалитетна пракса најважнија за будуће туристичке водиче

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 29 December 2022 10:34

У Народној библиотеци и музејској збирци у Зворнику данас је организовано такмичење ученика СШЦ „Петар Кочић“, са смјера туристички техничар, на тему „Шта туристи треба да посјете у Зворнику“. Такмичење је организовано са циљем презентације наученог на практичној настави у овом полугодишту јер будући туристички радници већ два мјесеца практичну наставу имају у Туристичкој организацији Града Зворника, Народној библиотеци и музејској збирци те Туристичкој агенцији „Еуро Травел“.

Last Updated on Thursday, 29 December 2022 10:42

Read more...

 

СШЦ „Петар Кочић“: Ученици и професори путују на Сајам књига у Београду

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Wednesday, 19 October 2022 16:57

 

Након паузе од двије године због пандемије вируса корона, ученици и професори зворничког СШЦ „Петар Кочић“ ће у понедељак, 24. октобра, посјетити Сајам књига. Према ријечима директорице школе Биљане Писић посјета Сајму књига је за професоре предвиђења годишњим програмом рада школе, а и ученици ће опет моћи организовано да иду на највећу манифестацију у региону која је посвећена писаној ријечи.

Last Updated on Friday, 21 October 2022 18:14

Read more...

 
 

Посјећен локалитет Орловине

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Sunday, 16 October 2022 22:44

У суботу, 15.10.2022. године ученици Географске и Археолошке секције, заједно са професорима Јеленом Савић и Предрагом Арсићем су извели теренску наставу на релацији Зворник-Мали Зворник. Циљ пјешачења је био локалитет Орловине на Радаљ планини. Ученици су уживали у дружењу и пејсажима као и знањима која су стекли овом приликом.

Read more...

 

СШЦ „Петар Кочић“: Туристички техничари на практичној настави

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Wednesday, 12 October 2022 17:33

Ученици четвртог разреда зворничког СШЦ „Петар Кочић“, са смјера туристички техничар, данас су уз пратњу предметних професора Раде Томић и Биљане Поповић имали прве часове практичне наставе у просторијама Туристичке организације града Зворника.

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 8 of 50