Школа спремна за почетак наставе

PDFPrintE-mail

Актуелно

Уложено 20.000 КМ

У току љетњег распуста у нашој школи изедени су радови на поправљању услова за боравак и учење ђака, али и набављена опрема и учила потребна за квалитетније извођење наставе. Према ријечима директорице школе Биљане Писић вриједност ових радова и опреме је око 20.000 КМ.

- Као и увијек пред почетак нове школске године, трудимо се да побољшамо услове и да што спремније дочекамо како нове ученике тако и ове из претходних разреда. Што се тиче молерских радова и ове године

смо се трудили да окречимо што више учениоца, али и фискултурну салу, дио ходника и свлачионице. Једна учионица која је била у најлошијем стању је потпуно уређена. Обрушен је паркет, урађено кречење и купљен нови намјештај. Што се тиче опреме, највише захтјева је било за пројекторе. Ми смо набавили пет пројектора за оних пет актива који раније нису имали могућност да изводе наставу уз овај вид техничке помоћи. У истом периоду смо успјели да урадимо и тапетарске радове свих столица које су биле дотрајале - рекла је Писић и додала да и ове године настављају сарадњу са невладиним организацијама.

 

- Захваљујући организацији „Врлд вижн” обезбиједили смо највећи дио средстава и урадили рампу за инвалиде у бочном улазу у школу како би спремно дочакали ученике који имају потешкоће у развоју, односно који имају потребе да користе ту рампу - навела је Писић и додала да се сви радови спроводе са циљем како би комплетна школа била реновирана и сређена до 2020. године када ће бити прослављена њена стогодишњица.

Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!

Last Updated on Wednesday, 22 August 2018 10:18