Одржан састанак са родитељима који ће примити ученике из Португала

PDFPrintE-mail

Актуелно

Данас је одржан радни састанак са родитељима чија ће дјеца бити домаћини ученицима из Португала, чија делегација ће посјетити школу почетком маја мјесеца ове године.

– Родитељи су информисани од стране директора, помоћника, психолога и координатора за ученике о плану активности у периоду од 5-11. маја, када наш град буду посјетили гости из Португала. Они долазе из Барселоса, мањег града у близини Порта. Родитељи су изразили жељу да воде госте на излете како би им показали што више љепота наше Републике Српске. Наравно, они желе да наши гости пробају традиционална јела, а то неће бити тешко организовати. Управо у том

периоду бићемо у прилици да им покажемо шта је крсна слава, јер много ученика слави Ђурђевдан – рекла је директорица школе Биљана Писић.

 

Током посјете Зворнику планиран је пријем код градоначелника Зорана Стевановића, одлазак у Бањалуку и разговор у министарству просвјете, посјета школама у Бијељини и Милићима. Поред тога, за госте ће бити организована посјета Вуковом Тршићу и Лозници.

Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!

Last Updated on Monday, 19 March 2018 23:22