Обавјештења

PDFPrintE-mail

Обавјештење бр.  10

Драги ученици,

С обзиром да се епидемиолошка ситуација у Босни и Херцеговини погоршава, те да имамо више и ученика и запослених зараженим корона вирусом у нашој школи, апелујемо да се сви морамо придржавати мјера које је прописала Влада Републике Срспке, да је и НЕОПХОДНО И ОБАВЕЗУЈУЋЕ, ношење заштитне маске у затвореном простору, односно и на часу.

Спровођење мјера се прати и контролише од стране републичких органа, те можемо очекивати инспекцијски надзор и у школи, у наредним данима. Имајте у виду да непоштовањем мјера, угрожавате сопствено здравље и здравље других особа, као и да се повећава ризик да већи број и ученика и наставника буде у изолацији.

Будимо солидарни и одговорни, како би ризике смањили на миниму.

Обавјештење бр. 3

 

Драги ученици,

У складу са препорукама Института за јавно здравство Републике Српске у циљу организовања наставног поцеса, а водећи рачуна о здрављу ученика, обавјештавмо вас и ваше родитеље, уколико било који ученик има било каквих  здравствених проблема или је хронични болесник, у обавези сте да што прије школи доставите мишљење надлежног љекара о процјени здравственог стања ученка и могућности похађања наставе.

Потписано обавјештење заједно са мишљењем надлежног љекара доставити одјељенском старјешини.

Обавјештење бр 2.

Драги ученици,

С обзиром да је међу вама велики  број путника, наша препорука је да се у  јавном превозу  нарочито придржжавате неопходних мјера заштите од корона вируса уз  обавезно коришћење маски.

Није препоручиво да се окупљате испред школе прије почетка наставе. Првој смјени, у јутарњим часовима омогућен је улазак у учионицу већ од 06:45 часова.

У  нашем заједничком интересу је да се усмјеримо на оне свари које можемо контролисати.

Обавјештење бр. 1

ДОБРО ДОШЛИ ДРАГИ УЧЕНИЦИ!

Драго нам је што Вас поново видимо у школским клупама и што данас почиње настава по измјењеном распореду и поштујући све мјере заштите од КОВИДА 19.

Поред стицања знања у овој установи, нама је најважније да сви сачувамо здравље, зато будите одговорни и поштујте све мјере.

Желимо Вам срећан почетак и много успјеха у раду у току ове школске године.

Last Updated on Friday, 05 March 2021 12:26