Донацијама и улагањима до квалитетније наставе

PDFPrintE-mail

По ријечима директорице школе Биљане Писић до средине јануара биће опремљена два кабинета математике за које ће из кабинета предсједника РС бити издвојено око 5.700 КМ.

Након недавне посјете предсједника Скупштине РС Игора Радојичића и представљених резултата у раду и постигнућа ученика наше школе он нас је предложио код ресорног минситарства и кабинета предсједника РС за набавку клавира и намјештаја за један кабинет. Пошто смо клавир раније обезбиједили сада ћемо добити намјештај за два кабинета математике – рекла је Писићева и додала да опрему и учила набављају и преко невладиног сектора са којим имају одличну сарадњу.



- На препоруку Рајфајзен банке, а у сарадњи са партнерима и организацијом „Хилфсwерк Аустриа Интернатионал” добићемо два пројектора и сва потребна учила за кабинете математике у вриједности од 1.800 КМ. Истовремено су нам одобрена и три пројекта, које ћемо наредне године реализовати са Нансен дијалог центром из Сарајева, чија ће вриједност бити 3.450 КМ. Кроз те пројекте ћемо опремити школску кухињу новим апаратима, те набавити опрему за боље извођење наставе из физичког васпитања. У трећем пројекту ћемо реализовати, по други пут, „Туристичку тржницу”. У сарадњу са организацијом „Wорлд Висион”, који су нам прошле године опремили медицински кабинет, око 2.400 КМ ће бити уложено у опремање школске теретане, а све уз учешће школе и локалне управе – истакла је Писићева. (извор: www.zvornikdanas.com)

 

Last Updated on Thursday, 26 December 2013 12:17