Надјачај тишину-пријави насиље

PDFPrintE-mail

“Надјачај тишину – пријави насиље“


Дјечији и омладински одбори за превенцију насиља над дјецом спровели су истраживање међу дјецом и младима о њиховим искуствима и знањем у вези насиља. Чланови ових одбора су дјеца и млади са Развојног подручја Мајевице, односно са подручја 3 општине: Зворник, Сапна, Калесија.

У оквиру ове конференције чланови одбора за превенцију насиља над дјецом поред презентације резултата, на креативан начин, односно кроз скеч, приказали свакодневницу скоро сваког дјетета које је изложено насилном понашању.

Овом конференцијом отпочета је кампања за заштиту дјеце која су изложена насилном понашању од стране чланова породице или вршњака, и која ће трајати наредну годину дана.

Из ЈУ Средњошколског центра „Петар Кочић“ конференцију су посјетиле Драгана Петровић, психолог школе и Дајана Главоњић, професор психологије и Јелена Милошевић, представник Савјета ученика. Чланови одбора који су са подручја општине Зворник, уједно и ученици ове школе, учествовали на конференцији су Драгана Спасић, Ханка Селимовић и Аднан Шабић.

Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!

Last Updated on Friday, 21 September 2018 09:48