ГУ Зворник: Честитка добитницима одликовања поводом Дана Републике Српске

PDFPrintE-mail

Градоначелник Зворника Бојан Ивановић упутио је честитку Зворничанкама одликованим поводом 9. јануара, Дана Републике Српске.

„Поносни смо на сваки успјех наших људи, а посебно оних који својим дјелима величају име нашег града и Републике Српске. Ове године њих пет, припадница њежнијег пола, је због постигнутих резултата одликовао председник Републике Српске Милорад Додик, а ми се надамо да ће њихов успјех бити добар подстрек и примјер, који сви треба да слиједимо,“ истакао је градоначелник Ивановић.

 

 

Плакету „Свети Стефан“ добиле су ученице ЈУ Средњошколског центра „Петар Кочић“ Јелена Сандић, за освојено 1. мјесто на Републичком такмичењу из руског језика и Јована Танацковић, за 1. мјесто из области „Како бити сигуран на интернету“.

Плакетом „Амблем и застава Републике Српске“ награђене су ученице ЈУ ОШ „Свети Сава“ Анастасија Благојевић, за освојену награду на Републичком такмичењу из физике и Викторија Аврамовић, за освојену награду на Републичком такмичењу из ликовног рада „Јасеновац-Доња Градина“.

Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!

(Град Зворник)

Last Updated on Thursday, 11 January 2024 15:45