Пријеми поводом Дана града - пријем вуковаца у Градској управи

PDFPrintE-mail

Градоначелник Зворника Бојан Ивановић уприличио је данас, поводом Дана града Зворника, традиционалне пријеме за стријелце противградне заштите, добровољне даваоце крви, вуковце средњих школа, те новинаре и сниматеље.

 

Градоначелник Ивановић је поручио, говорећи о вуковцима средњих школа, да су они понос нашег града, најбоље што Зворник има у овом тренутку.

– Сигуран сам да ћете наставити добро да учите и радите, а ми смо ту за вас, и као што знате, сви имате право на градску стипендију – истакао је Ивановић.

Значајна средства издвајамо за средње образовање, у СШЦ „Петар Кочић“ отворићемо и ресторан за квалитетнију практичну наставу, а такође ћемо у Техничком школском центру ићи у набавку одређене опреме за њихову праксу.

Ученик генерације четвртог степена у СШЦ „Петар Кочић“ Јелена Сандић истакла је да јој није било тешко остварити овакав успјех, јер када се нешто жели и када се правилно распореди вријеме, онда ништа није тешко.

Ђаци генерације трећег степена у ове двије школе су Ана Сикимић и Филип Божић, а пријему је поред њих присуствовало још 10 вуковаца, а све њих градоначелник је наградио новчаним наградама.

 

(Извор: Град Зворник)

Last Updated on Friday, 26 May 2023 12:19