Почели грађевински радови на уређењу ђачког ресторана у зворничком СШЦ „Петар Кочић“

PDFPrintE-mail

`

Након споровођења тендерске процедуре од стране Градске управе, у зворничком СШЦ „Петар Кочић“ започели су грађевински радови на уређењу ђачког ресторана. Како су нам саопштили у школи, вриједност радова је 65.000 КМ, а финансира их Градска управа Зворник.

– Кроз пројекат прекограничне сарадње обезбијеђена је комплетна опрема и инвентар за ресторан, а сада слиједе радови на уређењу самог простора. Циљ нам је да у што скорије вријеме буду урађени груби грађевински радови. Већ су урађена два засебна улаза из дворишта, слиједи уређење подова, постављање керамике, инсталација, дојавних система за пожаре, улазних степеница и свих других радова који су предвиђени пројектом – рекла је Писићева и додала да ће у овом простору бити урађен посебно ресторански, а посебно дио за кухињу.

– Комплетна опрема коју смо добили ће овдје бити уграђена уз ресторански мобилијар. Приоритет за исхрану ће имати ученици и професори јер је ово прије свега простор који је важан за практичну наставу. Надамо се да ћемо ове године успјети, поред кувара, да упишемо и пола одјељења посластичара. То покушавамо већ три године, али се надамо да ћемо сада у томе и успјети што би било веома важно за сам ђачки ресторан. У овом простору неће бити дозвољено пушење нити ће бити алкохолних пића, односно радиће се по правилима и стандардима свих ђачких ресторана – навела је Писићева.

(ИнфоБирач)

Last Updated on Monday, 16 January 2023 21:23