Одржали обећање: У оквиру хуманитарне акције у зворничком СШЦ „Петар Кочић“ и ове године помогли своју ученицу

PDFPrintE-mail

Савјет ученика


У оквиру хуманитарне акције Савјета ученика и професора СШЦ „Петар Кочић“ из Зворника прикупљено је 1.550 КМ за ученицу ове школе Снежану Јосиповић, којој је прошле године пандемија однијела неколико чланова породице.

Директорица школе Биљана Писић каже да су ове године одлучили да умјесто традиционалних хуманитарних акција за ђецу из других градова или Косова и Метохије помогну ученици ове школе

– На захтјев разредног старјешине Цвијете Ђурђић, Савјет ученика и професори наше школе су подржали ову акцију те је прикупљено 1.550 КМ. Од овога новца ће купити машину за сушење веша, што је Снежана оцијенила као најпотребније, док ће остатак средстава они распоредити за приоритетне потребе – рекла је Писићева и додала да ће од ове године хуманитарне активности углавном бити везане за помоћ ученицима ове школе.

Цвијета Ђурђић, Снежанин разредни старјешина истакла је да је она добар ђак и вриједна ученица.

– Нажалост, она је најстарије дијете у породици и поред школских има и друге обавезе. Трудимо се да јој помогнемо колико можемо, како професори тако и педагошко-психолошка служба и управа школе. Најважније је да смо и ове године организовали акцију и уручили помоћ јер смо то и обећали прошле године када су остали без неколико чланова породице – навела је Ђурђићева.  

Снежана Јосиповић се овом приликом захвалила на помоћи како ученицима тако и професорима. Она је ученица другог разреда медицинске школе и врлодобар је ђак, а има још двије млађе сестре и брата.

Last Updated on Thursday, 30 December 2021 10:54