Ученица Сузана Делић осваја прво мјесто на Републичком такмичењу у Бањалуци

PDFPrintE-mail

Такмичења - Републичка

Бањалука, 11.05.2024. - Данашње 11. Републичко такмичење из познавања финансијских тржишта у организацији Бањалучке берзе и Републичког педагошког завода обиљежено је изванредним резултатима ученика из различитих дијелова земље. У средишту пажње на овом престижном догађају била је ученица Сузана Делић, која је заузела прво мјесто.

 

Сузана Делић, ученица из III7 разреда, бриљирала је на такмичењу освојивши прво мјесто својим импресивним умјећем и знањем. Њен успјех није само одраз талента, већ и посвећености и напорног рада који је уложила у припрему за ово такмичење.

Поред Сузане, још једна ученица из истог разреда, Ивана Делић, је учествовала на такмичењу, дајући свој допринос атмосфери снажне конкуренције.

Директор Бањалучке берзе изразио је задовољство успјехом ученика на такмичењу, истичући важност подршке младим талентима.

Републичко такмичење у Бањалуци представља не само прилику за тестирање знања, већ и платформу за промоцију изузетних ученика као што је Сузана Делић. Њен успјех ће сигурно бити инспирација за многе младе људе широм земље.

Честитке ученицама на импресивном успјеху, као и ментору професорици Бојани Васиљевић.



Last Updated on Tuesday, 14 May 2024 09:42