Актуелно

ПРЕПОРУКЕ ЗА СИГУРНЕ КЛУПЕ

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 27 August 2020 18:33

Пред почетак нове школске 2020/2021. године, Министарство просвјете и културе Републике Српске позива све грађане Републике Српске да се придржавају свих превентивних епидемиолошких мјера с циљем заштите и очувања здравља ученика и свих запослених у школама, безбједног боравка у школи те несметаног одвијања наставног процеса у новој школској години. Ради безбједности свих и у најбољем интересу очувања здравља у најширој заједници, још једном упућујемо на препоруке Института за јавно здравство Републике Српске, у складу са којима је и организован рад у свим школама у Републици Српској. Вјерујемо да на важност ових мјера и утицај на свијест свих грађана Републике Српске у том смислу можемо додатно указати снажном медијском кампањом путем које ћемо заједно обезбиједити ваљане информације а како бисмо поштујући прописане мјере ризик од оболијевања ученика, запослених у школама те свих грађана Републике Српске свели на минимум.



 

Лидија Миличић добила трећу награду на литерарном конкурсу

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Wednesday, 01 October 2014 07:06

Ученица другог разреда Лидија Миличић добила је трећу награду на књижевном конкурсу који је поводом обиљежавања „Дјечије недјеље” расписало Министарство породице, омладине и спорта Владе РС. Миличићева је, по мишљењу стручног жирија, кога су сачињавали представници Републичког педагошког завода РС, на тему „Имам право да кажем и будем саслушан” написала рад којим је у конкуренцији ученика гимназије освојила треће мјесто.

 

Last Updated on Wednesday, 01 October 2014 16:27

Read more...

 

СПИСКОВИ УЧЕНИКА И ГРУПА РАЗРЕДА

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 27 August 2020 18:22

СПИСКОВЕ УЧЕНИКА И ПОДЈЕЛУ НА ГРУПЕ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ НА СЛЕДЕЋИМ ЛИНКОВИМА:

Last Updated on Friday, 28 August 2020 12:28  
 

Европски дан језика 2014.

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Saturday, 27 September 2014 20:35

Европски дан језика се обиљежава широм континента организовањем различитих манифестација и активности.

Ученици трећег разреда организовали су приредбу на којој су извели скеч и рецитовали пјесме на енглеском, њемачком, руском и српском језику, рекла је Наталија Младеновић професорица енглеског језика.Она је додала да ће сви професори страних језика у средњошколском центру „Петар Кочић“ на својим часовима заједно са ученицима обиљежити Дан европскоих језика. Израђено је и неколико паноа који ће красити зидове кабинета страних језика. Младеновићева је, уз подсјећање да само у Европи постоји преко 200 језика, рекла да се у овој средњошколској установи, Европс ки дан језика обиљежава од прошле године.

 

Last Updated on Saturday, 27 September 2014 21:46

Read more...

 

Припреме за нову школску годину

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Friday, 15 August 2014 09:37

У СШЦ „Петар Кочић“, као и раније, и овај школски распуст искоришћен је за уређивање учионица и канцеларија у циљу стварања што бољих услова за ученике и раднике ове школе.

- Трудимо се да урадимо што више и да ученици и професори дођу у што пријатнији амбијент. У току овог распуста рекоструисали смо и новим намјештајем опремили два кабинета. Прошле године од Предсједника Републике Српске Милорада Додика добили смо намјештај за два кабинета у мало живљим бојама – црвеној и плавој и то се показало као добро, атмосфера је била веома пријатна и топла, а и сами ученици су чували тај намјештај од оштећења. И ове године смо кабинет Енглеског језика опремили намјештајем у љубичастој, а кабинет Филозофије и социологије у наранџастој боји – испричала је директор школе Биљана Писић.

Last Updated on Friday, 15 August 2014 10:01

Read more...

 
 
<< Start < Prev 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Next > End >>

Page 55 of 77