Актуелно

Радни календар за август 2021. године

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Friday, 20 August 2021 09:28

 

Стотину ученика даривало крв

PDFPrintE-mail

Актуелно - Новости

Written by Administrator Friday, 21 April 2017 14:44

У оквиру традиционалне акције даривања крви око стотину матураната зворничког СШЦ „Петар Кочић” је дало драгоцјену течност. Директорица Биљана Писић каже да је одзив ученика сваке године све већи.
- Ово је једна у низу хуманитарних акција у нашој школи. С обзиром на бројност учесника у акцији, али и чињеници да смо довољно опремљени акцију организујемо у медицинском кабинету школе. Ученици су свјесни да њихова хуманост може некоме да спаси живот - истакла је Писићева.

Акција је организована заједно са Заводом за трансфузију и Општинском организацијом Црвеног крста Зворник која преко секције прве помоћи и

Read more...

 

Уручена средства за набавку уџбеника за ученике са инвалидитетом и ђаке из социјално угрожених категорија

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Friday, 13 August 2021 16:02

 

У просторијама Средњошколског центра „Петар Кочић“ у Зворнику данас су уручена новчана средства за набавку уџбеника и опреме за 11 ученика из категорија дјеце са инвалидитетом, дјеце корисника материјалне помоћи и дјеце из хранитељских породица, а који је обезбиједила Градска управа у Зворнику.

Како нам је појаснила директорица школе Биљана Писић, новац ће бити уручен за још три ученика која нису била на евиденцији Центра за социјални рад, а која су ове године уписала средњу школу.

Last Updated on Friday, 13 August 2021 19:30

Read more...

 
 

Ученици посјетили Спомен-подручје Доња Градина

PDFPrintE-mail

Актуелно - Новости

Written by Administrator Friday, 21 April 2017 07:19

У склопу Годишњег плана и програма рада школе, 50 ученика ЈУ СШЦ „Петар Кочић”, углавном чланова разних секција и Савјета ученика, посјетило је ЈУ Спомен-подручје Доња Градина. О геноциду над српским народом на овом подручју, гробним мјестима, и другим особеностима овог стратишта, ученике су упознала стручна лица запослена у Спомен-подручју Доња Градина. Након посјете Доњој Градини ученици су обишли Бањалуку гдје су разгледали центар града и препознатљиве симболе, највећег града у Републици Српској. Директорица школе

Read more...

 

За субвенцију превоза ученика у Зворнику 230.000 КМ

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Wednesday, 11 August 2021 17:15

Према Одлуци о субвенцији превоза ученика и ове године ово право имају сви ученици основних и средњих школа који немају дотацију ресорног министарства, у зависности од њиховог статуса, саопштено је из ГУ Зворник.

Да би остварили ово право ученици треба да преузму потврду у Градској управи Зворник, канцеларија бр. 12, почев од 23. августа 2021. године.

– Град Зворник ће за дјецу без родитељског старања, дјецу без оба родитеља, дјецу ометену у психофизичком развоју и за њихове пратиоце у Last Updated on Wednesday, 11 August 2021 17:19

Read more...

 
 
<< Start < Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next > End >>

Page 45 of 77