Актуелно

У УКЦ РС изведена сложена операција анеуризме трбушне аорте – Доктор Момир Бобар из Зворника у оперативном тиму који је спасио живот пацијенту из Бијељине

PDFPrintE-mail

Успјеси бивших ученика

Written by Administrator Friday, 22 October 2021 21:04



Љекари Клинике за васкуларну хирургију Универзитетског клиничког центра Републике Српске (УКЦ РС) извели су компликован оперативни захват код пацијента М. Д. (61) из Бијељине који је имао врло неуобичајну урођену аномалију тј. доња шупља вена му је била са лијеве стране трбушне аорте, саопштила је ова здравствена установа.

Read more...

 

ПРОМОЦИЈА ПОЉОПРИВРЕДНОГ ФАКУЛТЕТА УНИВЕРЗИТЕТА У ИСТОЧНОМ САРАЈЕВУ

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Sunday, 11 April 2021 21:37

Много је разлога, али најважнији разлог су твоја интересовања. Ако се питаш шта ћеш да научиш, о томе можеш више сазнати ако погледаш наше студијске програме Факултета и изабереш онај који ти највише одговара.

Вјероватно не знаш да је Пољопривредни факултет један од првих факултета који је почео са радом у оквиру Универзитета у Источном Сарајеву и да је данас једна од најзначајнијих установа високог образовања у области пољопривреде и шумарства у Републици Српској. Пољопривредни факултет ти пружа одличне услове студирања, савремено опремљене учионице, лабораторије, студентску читаоницу, библиотеку….

Више информација можете преузети на овом линку.

Last Updated on Sunday, 11 April 2021 21:46  

Предавање из дисеминације о покрету "Црвени крст"

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Sunday, 21 April 2024 12:07

Волонтери Општинске организације Црвеног крста Зворник и наши ученици, чланови секције Црвени крст, одржали су предавање из дисеминације о покрету Црвени крст. Предавање је одржано за ученике СШЦ. "Петар Кочић" Зворник, а реализује се у склопу активности у сусрет Недељи Црвеног крста и Црвеног полумесеца. Ученици су упознати са зачетником идеје Црвеног крста, развојем покрета, начелима, ознакама, као и развојем Црвеног крста Републике Српске.

 

Read more...

 
 

ГУ Зворник: Честитка добитницима одликовања поводом Дана Републике Српске

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 11 January 2024 15:25

Градоначелник Зворника Бојан Ивановић упутио је честитку Зворничанкама одликованим поводом 9. јануара, Дана Републике Српске.

„Поносни смо на сваки успјех наших људи, а посебно оних који својим дјелима величају име нашег града и Републике Српске. Ове године њих пет, припадница њежнијег пола, је због постигнутих резултата одликовао председник Републике Српске Милорад Додик, а ми се надамо да ће њихов успјех бити добар подстрек и примјер, који сви треба да слиједимо,“ истакао је градоначелник Ивановић.

 

 

Last Updated on Thursday, 11 January 2024 15:45

Read more...

 

Радни календар за завршна одјељења

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 05 May 2022 21:14

Радни календар за завршна одјељења можете овдје преузети!

Last Updated on Thursday, 05 May 2022 21:18  
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 5 of 77