Актуелно

Промоција Филолошког факултета у Београду

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Saturday, 12 February 2022 10:13

Уважене колегинице и колеге,

Надамо се да вас ова порука затиче у добром здрављу и да успешно излазите на крај са изазовима у организацији наставе изазваним пандемијом.

Дозволите да вас обавестимо о терминима онлајн и уживо Отворених врата за све заинтересоване ђаке, родитеље и наставнике, као и о терминима Саветовалишта и Програма за будуће студенте.

Сви заинтересовани ће моћи с њима да се упознају и на страници Филолошког факултета Универзитета у Београду – http://www.fil.bg.ac.rs/.

Уз изразе захвалности срдачно вас поздрављамо,

Радна група за едукацију и сарадњу Тима ПИБС Филолошког факултета

ЛИНКОВИ

 

Омладинско предузетништво: Економски техничари израдили бизнис план и реализовали пројекат

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 25 April 2024 20:23

Ученици СШЦ „Петар Кочић“ са смјера Економски техничар, одјељење IV 7, презетовали су данас своју бизнис идеју коју су припремали у оквиру предмета Практична настава. Како нам је рекла професорица Рада Томић циљ им је био развој омладинског преузетништва кроз редовну наставу.

 

 

Last Updated on Thursday, 25 April 2024 20:35

Read more...

 

Свечано уручене Светосавске награде

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 30 January 2024 10:02

Светосавска награда за изузетан допринос развоју образовања Републике Српске овогодишњим добитницима додијељена је на свечаној манифестацији „Наши учитељи" у Дјечијем позоришту Републике Српске у Бањој Луци. Награђено је 45 истакнутих васпитно-образовних радника запослених у основним и средњим школама, те предшколским установама у Републици Српској за постигнуте изузетне резултате у области васпитања и образовања дјеце и ученика и допринос квалитетнијем васпитању и образовању у Републици Српској.

Међу награђеним је и Винка Марјановић, професорица физике у нашој школи.

Last Updated on Tuesday, 30 January 2024 10:22

Read more...

 
 

Организован пријем за „вуковце“ и ученике генерација двије зворничке средње школе

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 19 May 2022 22:25

Поводом обиљежавања Дана града Зворника, 21. маја, градоначелник Зворника Зоран Стевановић организовао је данас пријем за „вуковце“ и ученике генарација двије зворничке средње школе те им уручио скромне поклоне. Он је овом приликом истакао да су то најбољи људи који су изашли из наших редова у овој години.

– Они ће се већ на јесен разићи широм региона са жељом да своје знање шире, да се усавршавају како би се једног дана ухватили у коштац са свим проблемима које живот носи. Захвалан сам свим њима, професорима и директорима школа, а Градска управа ће по старом обичају свим вуковцима обезбиједити стипендије – рекао је Стевановић.

Read more...

 

Бивши ученик сада асистент

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 07 April 2022 20:15

Успјеси и достигнућа некадашњих ученика најбољи су показатељи рада једна просвјетне установе, а таквих примјера има много  у СШЦ „Петар Кочић“ у Зворнику.

Катарина Павловић некадашња ученица ове школе, вуковац, сада  асистент на Факуллтету пословне економије у Бијељини посјетила је бившу школу ради промоције установе у којој ради.

У школи истичу да их је  обрадовала Катаринина посјета али их не изненађује њен успјех јер је као, својевремено најбоља ученица економске школе, тачно знала шта жели у животу и то већ полако остварује.

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 4 of 77