Актуелно

Mатуранти у дводневној акцији даривања крви

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 10 March 2020 17:33

У организацији ГО Црвеног крста и  наше школе почела је дводневна акиција даривања крви уе у Заводу за трансфузијску медицину Републике Српске. У акцији учествују ученици и професори а првог дана ове хумане акције пријавило се 86 матураната.

Традиционално, у акцију даривања крви, као вид подршке ученицима и професорима, је укључена и директорица школе Биљана Писић.

Read more...

 

Уручене награде за најбоље ликовне и литерарне радове

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 11 October 2022 16:13

У зворничком Средњошколском центру „Петар Кочић“ данас су уручене награде за најбоље ликовне и литерарне радове, које су ученици предали за конкурс поводом „Дјечије недјеље“ реализоване под слоганом „По(дијели) радост, знање, љубав“.

 

Last Updated on Wednesday, 12 October 2022 17:43

Read more...

 

Заједнички пројекат прекограничне сарадње школе из Зворника и Руме

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Wednesday, 19 February 2020 18:38

Представници зворничког СШЦ „Петар Кочић“ и ССШ „Бранко Радичевић“ из Руме потписали су уговоре о заједничком наступу у аплицирању за пројекат прекограничне сарадње, односно унапређења здраве исхране који финансира ЕУ. Биљана Писић, директорица зворничке школе истакла је задовољство што ће сарађивати са школом из Руме.

– Сарађујући са средњом школом из Барселоса у Португалу, ми смо упознали њихове партнере из Србије, односно Руме. Тада смо договорили да заједнички улазимо у пројекте прекограничне сарадње. Уколико добијемо средства то би било од великог значаја за опремање ђачког ресторана и промоцију здраве хране – рекла је Писић.

Last Updated on Wednesday, 19 February 2020 18:56

Read more...

 
 

ПОЗИВ НА ТАКМИЧЕЊЕ "КАКО БИТИ СИГУРАН НА ИНТЕРНЕТУ"

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Monday, 03 October 2022 09:38

Поштовани,

На овом линку можете прузети позив за школско такмичење „Како бити сигуран на интернету“ које Министарство просвјете и културе и Републички педагошки завод организују са циљем подизања свијести ученика и наставника о сигурном понашању у виртуелном свијету.

Позив је отворен до 30.12.2022. године. И ове године аутори најбољих радова  у свакој категорији биће награђени вриједним наградама, док су за ауторе другопласираних и трећепласираних радова обезбјеђене утјешне награде. Пријем побједника и уручење награда ће се уприличити на Међународни дан сигурнијег интернета у 2023. години.

Подсјећамо, прошле школске године на такмичење је пристигло 450 радова, те су побједници у свакој категорији били награђени таблетима, књигама и антивирусним лиценцама.

С поштовањем,

мр Игор Томић

Стручни савјетник за развој средњег образовања и васпитања

Last Updated on Monday, 03 October 2022 09:45  

Предавање о поступању у случају земљотреса за ученике и запослене у школама

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 10 December 2019 13:59

Представници градских служби цивилне заштите и професионалне ватрогасне јединице одржали су у Средњошколском центру „Петар Кочић“ предавање о томе како поступити у случају земљотреса.

Према ријечима Дејана Галића из Службе цивилне заштите града Зворника, дјеца треба да знају како да се понашају прије и у току земљотреса и како да поступе након, да не би дошло до хаотичног стања.

Read more...

 
 
<< Start < Prev 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next > End >>

Page 29 of 77