Актуелно

Сајам и промоциja дефицитарних занимања

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 16 November 2023 18:05

Подручна привредна комора Бијељина у оквиру Пројекта „Унапређење извођења практичне наставе за дефицитарна занимања’“ данас је организовала Сајам и промоцију дефицитарних занимања под називом „Тражена занимања за сигуран посао“.

Поред самог представљања на сајму, наша школа је добила и вриједну донацију за побољшање квалитета извођења практичне наставе у струци угоститељство.

 

Одржана шетња „Стопама краља Александра Првог Карађорђевића“

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Friday, 02 June 2023 21:08

 

Одржана је промотивна шетња  „Стопама краља Александра Првог Карађорђевића“ од зворничког храма Светог Јована Крститеља, те куће Станка Николића код кога је регент Александар Први Карађорђевић боравио, затим до мурала „На ручку код Станка Николића – регент у Зворнику“, преко моста Краља Александра Првог Карађорђевића који спаја Зворник и Мали Зворник, до подземног града Карађорђевића.

 

Last Updated on Saturday, 03 June 2023 07:14

Read more...

 

Обележен Светски дан борбе против дијабетеса

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 16 November 2023 17:53

Поводом обележавања Светског дана борбе против дијабетеса, полазници Секције "Црвени крст" међусобно су одређивали гликемију у крви те на тај начин дали скроман допринос у борби против ове опаке болести. Ученици су упознати и са узроцима настанка, симптомима обољења, методама дијагностиковања, као и начином лечања. Акценат је стављен на превенцију, здраве стилове живота, као и значај честе контроле шећера у крви.
14.новембар је светски дан борбе против дијабетеса, а као симбол те борбе користи се плави круг.

 

Last Updated on Thursday, 16 November 2023 18:00

Read more...

 
 

Са предстанивицима Центра за ментално здравље одржана радионица на тему „Други и другачији“

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 01 June 2023 20:27


На основу закључака Форума за безбједност Града Зворника, у нашој школи данас је одржано стручно предавање и радионица са ученицима на тему „Други и другачији“.

 

Last Updated on Friday, 02 June 2023 14:38

Read more...

 

Угоститељи положили практични дио матурског испита

PDFPrintE-mail

Актуелно - Матуранти

Written by Administrator Thursday, 08 June 2017 22:35

Кувари спремни за запослење

Ученици угоститељског занимања смјер кувар положили су практични дио матруског испита у ресторану Мотела „Централ”, гдје су приказали умјешност у справљању предјела, главних јела и дезерта, а комплетан мени је, поред школске комисије, био изложен за дегустацију гостима. Све припреме као и материјал, односно намирнице за припремање хране, ученицима су обезбијеђени преко пројекта „Прилика плус” који финансијски подржава Влада Швајцарске, а имплементира Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа, а партнер у пројекту је Градска развојна агенција из Источног Сарајева. Младенка Пандуревић, директор ове агенције истиче да је извођење практичног дијела матурског рада само дио пројекта чији је један дио већ ре

Last Updated on Thursday, 08 June 2017 22:44

Read more...

 
 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 14 of 77