Успјеси бивших ученика

Станислав Томић добитник награде „Радоје Домановић“ – највише признање у области књижевне сатире

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Monday, 18 April 2022 06:45

 

Професор Станислав Томић још једном је „пером“ прославио Зворник. Наиме, њему је у петак, 15. априла, додијељена награда „Радоје Домановић“. Додјела овог највишег признања у области књижевне сатире одржана је у Београду, у просторијама Удружења књижевника Србије.

 

Last Updated on Monday, 18 April 2022 06:50

Read more...

 

Бивши ученик сада асистент

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 07 April 2022 20:15

Успјеси и достигнућа некадашњих ученика најбољи су показатељи рада једна просвјетне установе, а таквих примјера има много  у СШЦ „Петар Кочић“ у Зворнику.

Катарина Павловић некадашња ученица ове школе, вуковац, сада  асистент на Факуллтету пословне економије у Бијељини посјетила је бившу школу ради промоције установе у којој ради.

У школи истичу да их је  обрадовала Катаринина посјета али их не изненађује њен успјех јер је као, својевремено најбоља ученица економске школе, тачно знала шта жели у животу и то већ полако остварује.

Read more...

 

У УКЦ РС изведена сложена операција анеуризме трбушне аорте – Доктор Момир Бобар из Зворника у оперативном тиму који је спасио живот пацијенту из Бијељине

PDFPrintE-mail

Успјеси бивших ученика

Written by Administrator Friday, 22 October 2021 21:04



Љекари Клинике за васкуларну хирургију Универзитетског клиничког центра Републике Српске (УКЦ РС) извели су компликован оперативни захват код пацијента М. Д. (61) из Бијељине који је имао врло неуобичајну урођену аномалију тј. доња шупља вена му је била са лијеве стране трбушне аорте, саопштила је ова здравствена установа.

Read more...

 
 

Зворничанин Срђан Гаврић ново појачање бањалучког Борца

PDFPrintE-mail

Успјеси бивших ученика

Written by Administrator Monday, 27 September 2021 07:57

Срђан Гаврић, бивши ученик наше школе, ново је појачање КК Борац из Бањалуке, објављено је на званичној страници клуба.

– Срђан Гаврић, играч рођен 12.2.1995. године нови је кошаркаш Борца. Срђан је играч висок 195 центиметара и игра на позицији бека. У својој сениорској каријери наступао је за КК ,,Дрина” Зворник, КК ,,Радник” Бијељина, КК ,,Младост” Мркоњић Град и ОКК ,,Челик” Зеница. Срђане добродошао у црвено-плаву породицу – стоји у објави КК Борац.

(infobirac.net)

Last Updated on Monday, 27 September 2021 08:31  

КАТАРИНИ ПАВЛОВИЋ, НАЈБОЉЕМ СТУДЕНТУ ФПЕ, УРУЧЕНА ПЛАКЕТА УНИВЕРЗИТЕТА У ИСТОЧНОМ САРАЈЕВУ

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Wednesday, 15 September 2021 18:52

На свечаној академији поводом обиљежавања 29 година постојања и рада Универзитета у Источном Сарајеву, која је одржана 14. септембра 2021. године у Административном центру Владе Републике Српске, уручене су плакете Универзитета најбољим студентима у школској 2020/2021. години за постигнуте резултате у току школовања.


Last Updated on Wednesday, 15 September 2021 19:00

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>

Page 2 of 5