Новости

Реализована радионица

PDFPrintE-mail

Актуелно

Written by Administrator Monday, 03 December 2018 23:30

У оквиру регионалног пројекта „Побољшање  сарадње између школе и привреде“ одржана је Фолов-ап (орг. Folow Up) рефлексиона и интерактивна радионица на тему „Искуства и изазови у ефективној примјени Приручника у контексту осигурања квалитета у сарадњи између средњих стручних/техничких школа и привреде“.

Радионица је одржана у организацији Култур Контакт-а (орг. Kultur Kontakt) Аустрија на Јахорини, 30.11. и 01.12.2018. године.

Циљ радионице је интерактивна размјена искуства о употреби Приручника у реализацији и планирању практичне наставе.

Last Updated on Monday, 03 December 2018 23:42

Read more...

 

Ученици посјетили филмски фестивал

PDFPrintE-mail

Актуелно

Written by Administrator Friday, 16 November 2018 20:04

Град Зворник је први пут ове године један од домаћина Међународног филмског фестивала „Први кадар“ који се одржава од 12. до 17. новембра у Зворнику и Источном Сарајеву.
„Први кадар“ је међународни фестивал документарног и кратког играног филма, који има за циљ едукацију младе публике и афирмацију домаћег филмског стваралаштва.

Ученици наше школе су у два дана по два пута организовано пристуствовали фестивалу.

Read more...

 

Реализоване активности у оквиру пројекта „Спречавање фактора здравствених ризика у БиХ“

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Wednesday, 31 October 2018 15:17

У нашој школи реализована је едукација наставника на тему "Израда и имплементација програма образовања у локалној заједници за имплементацију превенције и вјештине здравог понашања". Предавања су реализована од стране ЈЗУ Института за јавно здравство Републике Српске у партнерству са Хуманитарном организицијом Генезис Пројект (орг. „Genesis Project“). Активности су дио пројекта „Спречавање фактора здравствених ризика у БиХ“. У Републици Српској, фокус пројекта је смањивање четири фактора ризика за развој незаразних болести (конзумирање дувана, конзумирање алкохола, нездрав начин исхране и недовољна физичка активност) међу становништвом градова Зворник и Добој.

 

Last Updated on Wednesday, 31 October 2018 16:29

Read more...

 
 

Завршени припремни радови на уређењу мини парка код средње школе

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 30 October 2018 20:11

Припремни радови на уређењу мини парка иза школе су завршени, а након ових радова услиједиће постављање клупа, зеленила и извођење бетноских радова. Радове су извели припадници 3. пјешадијског Република Српска пука Оружаних снага БиХ. Директорица школе Биљана Писић још једном се захвалила Роберту Гашићу и Драгану Стевановићу који су обишли радове које су извели њихови припадници.

- Драго нам је да су подржали нашу идеју и помогли у остварењу идеје да начи ученици добију уређењу зелену површину ма колика она била. Према плану,

Last Updated on Friday, 07 December 2018 06:26

Read more...

 

Обиљежен Дан школских библиотека

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 30 October 2018 17:07

Пригодним програмом и изложбом паноа и радова ученика у нашој школи је обиљежен Дан школских библиотека. Овом приликом акценат је стављен на живот и дјело Исидоре Секулић те је један пано и ученички есеј био посвећен овој списатељици. Поред наведених активности изложени су и нове књиге које су купљене на посљедњем Сајму књига у Београду.

 

Last Updated on Tuesday, 30 October 2018 20:10

Read more...

 
 
<< Start < Prev 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next > End >>

Page 24 of 51