Новости

Више од 100 ученика и 14 професора у акцији даривања крви

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 21 March 2019 17:55

У традиционалној акцији добровљног даривања крви у зворничком СШЦ „Петар Кочић“ учествовало је више од 100 ученика те 14 професора и чланова школског одбора. Према ријечима Биљане Писић директорице школе у марту организују више хуманитарних акција те се све више ученика и професора одазива на ову акцију.

- Ове године су се пријавила 104 ученика и 14 професора, те чланови школског одбора, који не раде у школи што је за сваку похвалу. Посебно смо захвални ученицима медицинске школе који афирмишу и друге јер својим примјером дајући крв, али и објашњавањем значаја даривања крви укључују и друге матуранте у ову акцију – рекла је Писић.

Read more...

 

Одржан традиционални хуманитарни концерт ученика СШЦ „Петар Кочић“

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 14 March 2019 22:06

У организацији ученика, професора и менаџмента одржан је девети по реду традиционални хуманитарни концерт на коме се представило преко 40 ученика рецитаторске, драмске, музичке и секције страних језика. Према ријечима директорице школе Биљане Писић ове године су, због великог интересовања, морали доштампавати карте за оба термина концерта.

Read more...

 

Јулијана Елековић успјешна спортисткиња и одлична ученица

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 29 January 2019 00:11

Ученица четвртог разреда наше школе, смјер медицински техничар, Јулијана Елековић проглашена је спортисткињом града Зворника за 2018. годину. То је био повод за разговор са овом успјешном спортисткињом, али Јулијана има добре разултате и у учењу, односно одличан је ђак.

Елековићева је прошле година остварила бројне успјехе, а најважнији је освајање трећег мјеста на Европском првенству у Естонији.

Read more...

 
 

СШЦ „Петар Kочић“ добио донацију од „Партнера“

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Monday, 28 January 2019 23:59

Зворнички СШЦ „Петар Kочић“ добио је донацију од Микрокредитне фондације „Партнер“, а ради се о једном рачунару и 12 столица. Директорица школе Биљана Писић захвалила се на донацији истакавши да је за сваку похвалу што су се одлучили да ову донацију предају школи.

- Ради се о кориштеним стварима које ће нама добро доћи. Посебно смо захвални због чињенице да, како смо сазнали, „Партнер“ сваке године помаже различите установе на сличан начин, а наша школа је једна од највећих у Републици Српској и свака помоћ је од велике користи – рекла је Писић и додала да ће рачунар користити професори српског

Last Updated on Friday, 01 February 2019 10:35

Read more...

 

Отворена изложба "Зворник у Првом свјетском рату"

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Monday, 28 January 2019 23:30

У просторијама наше школе отворена је изложба "Зворник у Првом свјетском рату", чији је аутор рано преминули професор историје Зоран Ивановић. Изложбу је поставио његов син Милош.

- Изложбу је приредио наш покојни колега Зоран Ивановић, али, нажалост, није стигао да је овдје постави. Изложба ће бити отворена седам дана и моћи ће да је виде сви ученици и професори - рекла је директорица школе Биљана Писић.

 

Last Updated on Monday, 28 January 2019 23:58

Read more...

 
 
<< Start < Prev 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next > End >>

Page 22 of 51