Савјет ученика

Предавањe: Испитна анксиозност

PDFPrintE-mail

Савјет ученика

Written by Administrator Wednesday, 04 March 2015 10:08

Дана 27.02.2015. године у сарадњи са Савјетом ученика наше школе, реализовано је предавање за ученике на тему "Испитна анксиозност".


Циљ предавања је био упознавање уценика са овом проблематиком и разговор о стратегијама и начинима савладавања треме пред одговарање или писмене провере знања, с обзиром да је уочен повећан број ученика који се због проблема треме обраћају за помоћ у педагоско-психолоску службу школе. Предавање је реализовала психолог школе, а учествовали су чланови Савјета ученика и други ученици школе.

 

Last Updated on Wednesday, 04 March 2015 10:25

Read more...

 

Дан заљубљених 2015.

PDFPrintE-mail

Савјет ученика

Written by Administrator Sunday, 15 February 2015 21:39

Поводом дана заљубљубљених, 13-ог фербуара ученици савјета ученика наше школе, спремили су мало изненађење за све заљубљене у нашој школи.

Наиме, они су направили писма која су садржала поруке за срећан дан заљубљених, која су стајала на улазу код дежурног ученика, гдје су могли својевољно узети сви, ко год је желио. Акција је просла одлично, сва писма су подијељена и свајет ученика је добио много позитивних коментара за њихов рад.

 

Last Updated on Sunday, 15 February 2015 21:50

Read more...

 
 

Акција Савјета ученика 2014

PDFPrintE-mail

Савјет ученика

Written by Administrator Friday, 19 December 2014 09:03

У оквиру акције "Један слаткиш - једно дијете", представници Савјета ученика СШЦ "Петар Кочић" у сарадњи са Домом омладине и организацијом ''Наши анђели'' подијелили су пакетиће породицама са четверо и више дјеце.

Укупно су подијељена 34 пакетића на нивоу града, те једној породици из Каракаја и Економије. У понедјељак ће ученици подијелити преостале пакетиће деветочланој породици са Шћемлије, који има седморо дјеце.

 

Last Updated on Friday, 19 December 2014 09:29

Read more...

 
 

Дан средњошколаца

PDFPrintE-mail

Савјет ученика

Written by Administrator Monday, 17 November 2014 12:47

Савјет Ученика наше школе је обиљежио 17. новембар- „Дан средњошколаца“.Поводом тога је на великим одморима обје смјене организовано послужење за ученике у холу школе.  У другој смјени је организована презентација о раду савјета ученика, под покровитељством школске управе.

Припрему манифестације и координацију је радила вођа савјета ученика, професорица Марија Степановић.

Last Updated on Thursday, 18 December 2014 10:07

Read more...

 
 

Дан борбе против природних катастрофа

PDFPrintE-mail

Савјет ученика

Written by Administrator Monday, 17 November 2014 11:49

Чланови Савјета ученика ЈУ СШЦ "Петар Кочић" направили су кратак видео приказ као дио активност којима су обиљежили Међународни дан борбе против природних катастрофа. У видео-презентацији приказали су мјеста која су највише захваћена мајским поплавама.

Многи градови и општине унесрећени су љетњим дешавањима, а несрећа није заобишла ни општину Зворник. Стање на подручју општине Зворник је, углавном, стабилизовано, а нада да се нешто слично неће поновити остаје становницима Зворника."

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next > End >>

Page 8 of 9