Савјет ученика

Подјелили пакетиће социјално угроженој дјеци

PDFPrintE-mail

Савјет ученика - Акције Савјета ученика

Written by Administrator Friday, 15 December 2017 16:43

У зворничког Дому омладине, чланови Савјета ученика наше школе, подијелили су 32 пакетића за дјецу из вишечланих и социјално угрожених породица. По ријечима Марије Степановић, координатора Савјета ученика, пакетићи су прикупљени кроз хуманитарну акцију "Један слаткиш, једно дијете", како би и дјеца из социјално угрожених породица била обрадована пред новогодишње празнике.

Додјела пакетића је организована након представе (прилагођене празницима) коју су организовале Марија Степановић и Драгана Ћуповић, предсједник Удружења породица са четворо и више дјеце. По ријечима Ћуповићеве потребно је сакупити још 56 пакетића за дјецу из осталих социјано угрожених породица.

 

Last Updated on Tuesday, 19 December 2017 15:39

Read more...

 

Акција Савјета ученика ЈУ СШЦ „Петар Кочић”

PDFPrintE-mail

Савјет ученика - Акције Савјета ученика

Written by Administrator Thursday, 15 December 2016 21:15

Пакетићи за малишане у дневном центру и породилишту

Чланови Савјета ученика ЈУ СШЦ „Петар Кочић” прикупили су, у оквиру акције „Један слаткиш, једно дијете”, и уручили 26 пакетића и 25 играчака за кориснике дневног Центра за помоћ дјеци са сметањама у развоју, те пакетиће малишанима на Педијатријском одјељењу Опште болнице у Зворнику. По ријечима Марије Степановић, која је заједно са Милијаном Симић координатор овог тијела у школи, ради се о традиционалним хуманитарним активностима које Савјет проводи у току године. Драгана Митровић специјалиста социјалне терапије и рехабилитације у Центра за помоћ дјеци са сметањама у развоју истакла је да је акција веома значајна јер су обрадовали све малишане.

Read more...

 
 

Обиљежена седмица мира 2016.

PDFPrintE-mail

Савјет ученика - Акције Савјета ученика

Written by Administrator Monday, 26 September 2016 10:48

Савјет ученика је на састанку одржаном 20.09.2016. године обиљежио седмицу мира расправом на тему "Улога медија у јачању мира и толеранције". Вршена је анализа новинских чланака са посебним освртом на коментаре читалаца.

 
 

Регионално окупљање савјета ученика 2016.

PDFPrintE-mail

Савјет ученика

Written by Administrator Wednesday, 01 June 2016 09:00

У понедељак 30.05.2016. године Александра и Дејана Тешић представљале су наш савјет ученикана регионалном окупљању савјет ученика у Бијељини. Том приликом презентвале су све активности које је реализовао Савјет ученика неше школе у текућој школској години.

 
 

Пано о вршњачком насиљу

PDFPrintE-mail

Савјет ученика - Акције Савјета ученика

Written by Administrator Tuesday, 19 April 2016 20:47

Чланови Савјета ученика школе израдили су пано о вршњачком насиљу. Пано је постављен на степеништу између првог и другог спрата. На овај начин скренута је пажња о овој актуелној теми.

Април, 2016.

Last Updated on Wednesday, 20 April 2016 09:19  
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next > End >>

Page 6 of 9