Савјет ученика

Правилна исхрана

PDFPrintE-mail

Савјет ученика

Written by Administrator Wednesday, 28 November 2018 15:08

У сврху реализације пројекта "Смањење фактора ризика за здравље у БиХ", ком се прикључила наша школа, професорица Тода Петровић је са ученицима Савјета ученика разговарала на тему "Правилна исхрана".

Last Updated on Wednesday, 28 November 2018 15:13

Read more...

 

Осликана полица у библиотеци

PDFPrintE-mail

Савјет ученика - Акције Савјета ученика

Written by Administrator Friday, 18 May 2018 13:13

Ученици, чланови Савјета ученике, још једном су показали своју креативност осликавши у де ку паж техником полици у школској библиотеци. Ранији су ученици, истом техником осликали столице.

Мај, 2018.

 
 

Израђен пано

PDFPrintE-mail

Савјет ученика - Активности Савјета у школској 2018/2019. години

Written by Administrator Sunday, 04 November 2018 12:31

У оквиру пројекта „Смањивање фактора ризика“ – дио Б пројекта за Републику Српску, које спроводи Министарств здравља РС, Савјет ученика наше школе израдио је пано на коме је приказан значај физичке акктивности у смањењу фактора здраствених ризика. Пано ће бти постављен на видном мјесту како би ученици могли да схате значај физичке  активности за здрав живот.

Read more...

 
 

Ученици помогли Дому за стара лица

PDFPrintE-mail

Савјет ученика - Акције Савјета ученика

Written by Administrator Friday, 04 May 2018 08:42

Представници Савјета ученика СШЦ „Петар Кочић” донирали су Дому за стара лица у Кисељаку, код Зворника, 35 комплета постељина, а новац је обезбијеђен током мартовског хуманитарног концерта. Директорица школе Биљана Писић каже да су ученици након уручења донације извели пригодан програм чиме су још једном показали колико воде рачуна о старијим особама.

- У договору са директором Дома за стара лица купили смо новцем од хуманитарног концерта оно што је овим корисницима било најпотребније. Дочек ученика је

Read more...

 
 

Штетност злоупотребе дувана

PDFPrintE-mail

Савјет ученика

Written by Administrator Monday, 22 October 2018 09:30

У сврху реализације пројекта "Самњење фактора ризика за здравље у БиХ", ком се прикључила наша школа, професорица психологије Славица Мандић и професорица филозофије и координатор Савјета ученика Марија Степановић су са ученицима Савјета ученика разговарали на тему "Штетност злоупотребе дувана".

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next > End >>

Page 5 of 9