Актуелно

Награђени наши ученици

PDFPrintE-mail

Актуелно - Огласна табла

Written by Administrator Friday, 24 February 2017 15:26

Ученици награђени на такмичењу Генералног козулата Републике Србије путују на Тару и Врњачку Бању

Ученици чији су радови били најбољи на конкурсу Генералног козулата Републике Србије у Бањалуци путоваће 21. марта на десетодневни боравак на Тари и Врњачкој Бањи. Међу десет награђених ученика на овом конкурсу је и наша ученица Ана Ђурђић, која је са директорицом школе Биљаном Писић присуствовала додјели награда Конзулата у Бањалуци. Писићева је истакла да су и Педагошки завод РС и Минситарство просвјете и културе Републике Српске, као и Конзулат, задовољни што је ове године на конкурс стигло дупло више радова него прошле године.

 

Last Updated on Friday, 24 February 2017 15:49

Read more...

 

Практична настава на радном мјесту

PDFPrintE-mail

Актуелно - Огласна табла

Written by Administrator Friday, 24 February 2017 09:46

У Зворнику је данас потписан Меморандум о сарадњи на реализацији пројекта „Практична настава на радном мјесту Источно Сарaјево/Зворник“. Меморандум су потписали представници  СШЦ „Петар Кочић“, угоститељских објеката „Славија“, „Авала“, „Код Новака“, „Таверна“, „Ла Скала“ и „Централ“, Развојне агенције Источно Сарајева, те градоначелник Зворника Зоран Стевановић.

Адријана Рац из Градске развојне агенције Источно Сарајево рекла је да је овај пројекат дио ширег програма  „Прилика Плус“ који подржава Влада Швајцарске, а реализује Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа, док Градска развојна агенција има улогу координатора на пројекту чија је укупна вриједност око 28.000 КМ.

 

Last Updated on Friday, 24 February 2017 09:55

Read more...

 

Награђен рад Ане Ђурђић

PDFPrintE-mail

Актуелно - Огласна табла

Written by Administrator Saturday, 11 February 2017 09:34

На такмичењу Генералног козулата Републике Србије у Бањалуци
Међу 10 најбољих и рад Ане Ђурђић из Зворника


Литерарни рад ученице првог разреда гимназије Ане Ђурђић, изабран је као један од десет најбољих на конкурсу који је организовао Генерални конзулат Републике Србије из Бањалуке, у сарадњи са Републичким педагошким заводом Републике Српске, на тему „Шта то Србија треба да знао о мени”. У образложењу које је од Конзулата стигло у школу наводи се да је на овај начин настављена традиција по којој ученици ове школе пишу најљепше и најбоље литерарне радове. Прошле године три ученице ове школе су добиле награде за литерарне радове на исту тему те им је организовано наградно путовање у Нови Сад. А Last Updated on Saturday, 11 February 2017 09:45

Read more...

 
 

Хуманитарна акција

PDFPrintE-mail

Актуелно - Огласна табла

Written by Administrator Friday, 10 February 2017 14:15

Ученици наше школе покренули су акцију сакупљања пластичних чепова за рециклирање како би помогли дјеци ометеној у развоју. Према ријечима Николине Крајишник једног од организатора ове идеје акција ће бити проширена на више установа и предузећа.

- Као представник разреда и своје сколе, желим да замолим све грађане Зворника да нам помогну у хуманитарно-еколошкој акцији под слоганом „Чепом до осмијеха” . Дошли смо на идеју да сакупимо пластичне чепове са флаша, млијека, пасте за зубе, кућне хемије, дакле свих чепова од пластике. Чепове сакупљамо како би их рециклирали и олакшали барем мало живот дјеци ометеној у развоју. Чепове грађани могу донијети у „Нашу кафану”, Дом омладине, „Времеплов”, ЈУ СШЦ „Петар Коциц” Зворник, зграду градске управе у Зворнику, „Зворничанку”, те у објекат „Бинго” који се налази у Каракају. Дакле, у тим установама ће бит Last Updated on Friday, 10 February 2017 14:28

Read more...

 

Наши ученици наступили на "Зимској тржници"

PDFPrintE-mail

Актуелно - Огласна табла

Written by Administrator Thursday, 29 December 2016 10:17

Ученици наше школе, угоститељског занимања, смјер кувар, учествовали су на "Зимској тржници", гдје су на главном градском шеталишту дијелили колаче и друге посластице које су припремили са својим професорима. Директорица школе Биљана Писић истакла да је одлична промоција њиховог занимања, али и подршка манифесацији која се по први пут одржава у Зворнику.
- Ове године се по први пут одржава Тржница у Зворнику, а ми хоћемо да подржимо сва дешавања и јавне догађаје. Уједно желимо да промовишемо занимање кувар, односно угоститељеу школу. Наши ученици су заједно са професорима направили заједнички колачиће и дијелили их грађанима. За ово занимање ове године је било више Last Updated on Thursday, 29 December 2016 10:40

Read more...

 
 
<< Start < Prev 71 72 73 74 75 76 77 78 79 Next > End >>

Page 75 of 79