Актуелно

Квиз знања из права

PDFPrintE-mail

Актуелно

Written by Administrator Monday, 13 May 2019 15:25

У оквиру програма којим је обележена 140. годишњица рођења нашег великог научника Милутина Миланковића, 10.05.2019.године  у ЈУ СШЦ Милутин Миланковић, Милићи, одржан је, већ други пут, Регионални квиз знања из предмета Право. Учествовали су ученици економске струке из средњошколских центара у Власеници, Милићима и Зворнику. Такмичиле су се четири екипе: из Зворника црвена и бела екипа, Власеница жута екипа и из Милића плава екипа.

Остварени резултати:

1. црвена екипа  - Петар Кочић Зворник

2. плава екипа - Милутин Миланковић Милићи

3. бела екипа - Петар Кочић Зворник

4. жута екипа - Милорад Влачић Власеница.

 

Last Updated on Wednesday, 15 May 2019 18:02

Read more...

 

Одржана „Отворена врата“ 2019.

PDFPrintE-mail

Актуелно

Written by Administrator Friday, 19 April 2019 10:54

Презентацијом занимања, опремљеношћу кабинета за редовну и практичну наставу  одржана су „Отворена врата“, манифестација у оквиру које ученици деветих разреда основних школа бирају будућа занимања.

Биљана Писић, директорица школе, истакла је да је од ове године уведен рачунарско-информатички смјер у гимназији.

Last Updated on Friday, 19 April 2019 11:13

Read more...

 

Посета фукултету Пословне економије

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Saturday, 13 April 2019 11:47

Ученици четвртог разреда економске школе посетили су факултет Пословне економије у Бијељини у оквиру манифестације " Дан отворених  врата", која се организује у циљу промоције факултета.  Декан, професори и студенти факултета угостили су ученике бирчанске регије и упознали их са условима и предностима студирања на овом факултету .

Read more...

 
 

Реализован "Међународни дан спорта"

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Saturday, 06 April 2019 10:53

Спортским сусретима свих ученика, професора и чланова Савјета родитеља Средњошколски центар „Петар Кочић“ и Технички школски центар Зворник започели су реализацију пројекта „Међународни дан спорта“, чија је вриједност више од 14.500 КМ.

Горан Грујић, директор ТШЦ каже да ће кроз реализацију овог пројекта школе добити могућност да набаве спортску опрему и реквизите како би се настава физичког васпитања обављала на вишем нивоу.

– Захваљујући оваквим пројектима школа ће моћи да и даље настави са промоцијом физичких активности код ученика како би се кроз овај вид едукације и вјежби смањили фактори који утичу на здравље свих нас – рекао је Грујић.

Према ријечима директорице СШЦ „Петар Кочић“ Биљане Писић план је да се и наредних година настави са обиљежавањем овог датума на исти начин како би што више омасовили школска такмичења и промовисали физичке активности како код ученика, тако и код професора и родитеља.

– Драго нам је да су у овим спортским манифестацијама учествовали и представници Савјета родитеља обје школе и тако допринијели масовности пројекта – истакла је Писић.

Read more...

 

Наставак сарадње са 3. пешадијским РС пуком ОСБиХ

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 19 March 2019 08:39

На састанку представника 3. пјешадијског Република Српска пука Оружаних снага БиХ и менаџмента наше школе договорени су модели даље сарадње која је до сада била веома успјешна.

Према ријечима директорице школе Биљане Писић представници ОС БиХ су обећали помоћ у додатном уређењу "мини парка" код школе.

- Наши ученици ће и ове године, у мају мјесецу, учествовати на манифестацији "Дан отворених врата" у бијељинској касарни. Том догађају ће присуствовати и представници Савјета ученика те најактивнији чланови секција, којима ће тада бити омогућена посјета етно селу "Станишић" и панорамско разгледање Бијељине - рекла је Писић.

Она је додала да су представници 3. пјешадијског Република Српска пука ОС БиХ обећали и помоћ у реализацији других пројеката које школе буде реализовала у наредном периоду.

Last Updated on Friday, 22 March 2019 21:21  
 
<< Start < Prev 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next > End >>

Page 68 of 79