Актуелно

НЛБ Развојна банка донирала рачунаре

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 19 December 2013 12:02

На иницијативу директора зворничких средњих школа НЛБ Развојна банка донирала је по два рачунара СШЦ „Петар Кочић“ и Техничком школском центру из Каракаја.
- Преко наше централе обезбиједили смо по два комплетна рачунара за ове двије средње школе на задовољство свих нас јер на овај начин помажемо унапређење наставног процеса – рекао је Лукић.

Директор ТШЦ из Каракаја Горан Грујић захвалио се на донацији и додао да ће им пуно значити у извођењу наставе из информатике.

Директорица СШЦ „Петар Кочић изразила је очекивања да ће се овакве донације наставити и у наредном периоду.

Поред ове донације добили смо обавјештење да ћемо и од Рајфајзен банке добити донацију у опреми у вриједности од 1.800 КМ. Овакве донације су за нас веома значајне, а са НЛБ банком сарађујемо већ дуго јер су наши радници њихови клијенти, а дјеца за екскурзије штеде новац управо код њих – навела је Писићева.

 

Обавјештење о екскурзијама и настави у природи

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 16 April 2020 14:58

 

Last Updated on Thursday, 16 April 2020 15:04  

Петарде нису играчке

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 12 December 2013 01:56

Полицијски службеници СЈБ Зворник провели су у нашој школи акцију „Петарде нису играчке“, чији је циљ да ученике упозори на опасности и посљедице употребе пиротехничких средстава. Овим поводом одржано је предавање противпожарног инспектора и других припадника полиције који су ученицима првих разреда објаснили какве их опасности вребају приликом употребе ових средстава. Након предавања ученицима је подијељен промо материјал који их упознаје и упозорава на ову тематику.

 
 

Обавјештење: 17. и 20. 04. неће бити онлајн наставе

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Wednesday, 15 April 2020 10:55

 

 

Школа набавила клавир

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Friday, 29 November 2013 11:18

У циљу лакшег савладавања градива из музичког васпитања наша школа је набавила нови електрички клавир-пианино, за који је издвојено 1.500 КМ. По ријечима директорице Биљане Писић новац је обезбијеђен од средстава прикупљањих од ученичких уписнина који је и предвиђен за унапређење наставних садржаја којима се служе ученици.

- Клавир нам је био потребан за наставу, али и за ваннаставне активности, односно секције и хуманитарне концерте по којима су наши ученици, а тиме и школа у посљедњих неколико година препознатљиви - рекла је Писићева.

Она је додала да је у наредном периоду планирано опремање учионица ормарима, те уређење кабинета математике.

- Ових дана очекујемо донацију два рачунара од НЛБ банке, обзиром да наши ученици скупљају новац за екскурзију, односно штеде у њиховој банци те велики број радника прима плату и послује управо са њима - истакла је Писићева.

Прве нумере на новом клавиру је засвирао професор Војин Мартиновић са ученицима, а тема је била химна Републике Српске „Моја Република”.

Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!

 
 
<< Start < Prev 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next > End >>

Page 62 of 79