Актуелно

Професори рачунарства и информатике започели обуку

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 02 October 2018 20:49

Професори наше школе започели су едукацију која се одржава у Бања Лука Колеџ центру, а чију реализацију је иницирао Републички-педагошки завод. Циљ едукације је оспособити професрое за кориштење Оракл Јава програмског језика у настави основних и средњих школа. Едукација ће трајати до 21. децембра када ће се бранити завршни рад. Већина сесија је онлајн и у оквиру едукације постоје два испита која су предуслов за одбрану рада и добијање сертификата.

Професорима је драго што су у могућности да добију сертификат компаније Оракл чиме им се отварају могућности полагања осталих сертификата. Морамо нагласити изузетну коректност управе школе, а посебно директорице која је схватила важност обуке.

Last Updated on Wednesday, 03 October 2018 20:05  

Професори српског језика на семинару на Јахорини

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Sunday, 30 September 2018 21:06

Професори српског језика и књижевности из наше школе присуствовали су петом редовном Семинару за професоре српског језика који организује Друштво наставника српског језика и књижевности Републике Српске.

Дводневни семинар је одржан на Јахорини, у хотелу Бистрица.

Last Updated on Sunday, 30 September 2018 21:09  

Пригодни поклони за све даме и раднице у пензији

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 08 March 2022 14:51

Представници наше школе посјетили су некадашње раднице, које су сада у пензији и поводом 8. марта, Међународног дана жена, уручили им пригодне поклоне. За све припаднице њежнијег пола школска управа и синдикална организација су обезбједили вечеру и пригодне поклоне.

Last Updated on Tuesday, 08 March 2022 18:52  
 

Ученице учествовале на СТЕМ кампу

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Monday, 03 September 2018 06:41

Одлична прилика за младе жељне науке


Три ученице учествовале су од 24. до 28. августа у Коњицу на СТЕМ јоут кампу (STEM Youth Camp). То је била врхунска прилика за средњошколце са подручја читаве Босне и Херцеговине, заинтересоване за науку, технологију и дружење. Комисија за избор учесника се пред почетак кампа морала одлучити за 50 ученика из мноштва изузетно квалитетних пријава, што није било нимало једноставно. То је био незахвалан посао, обзиром да су због ограничених ресурса били присиљени одбити изврсне пријаве многих мотивисаних ученика. Нашу школу и град на овом кампу представљале су Тања Гаврић, Невена Ђошан и Ана Бошковић.

Last Updated on Monday, 03 September 2018 07:02

Read more...

 

Позив на вебинар

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Monday, 28 February 2022 14:33

Министарство просвјете и културе Републике Српске упућује позив на вебинар под називом „Повећање ефективности учења на даљину у средњем стручном и техничком образовању“, а који се реализују у оквиру пројекта „Осмислимо образовање поново - креирање квалитетнијег образовања за дјецу током и након КОВИД-19 пандемије, са фокусом на најугроженије“.

Линкови за приступ вебинару

Read more...

 
 
<< Start < Prev 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Next > End >>

Page 39 of 79