Актуелно

Савјетовање директора свих школа са регије Бирач

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 26 August 2021 14:31

У Средњошколском центру “Петар Кочић” одржано је савјетовање директора свих основних и средњих школа са подручја регије Бирач. Говорило се о новинама у новој школској години као што су увођење неких нових предмета у наставу која ове године почиње 1. септембра, са часовима од 45 минута.

Више детаља у изјавама директорице школе Биљане Писић и директора Републичког педагошког завода РС Предрага Дамјановића.

ИЗВОР: ЗВОНО.МЕДИА

 

СШЦ „Петар Кочић“ у кампањи „Април мјесец чистоће“

PDFPrintE-mail

Актуелно - Новости

Written by Administrator Friday, 28 April 2017 15:48

У оквиру кампање Градске управе Зворник „Април мјесец чистоће“ данас је у Средњошколском центру „Петар Кочић“ спроведена акција чишћења и озелењавања.

Саднице је обезбиједила Градска управа Зворник, а акцију су спровели ученици одјељења фармацеутских техничара трећег разреда.

- Ово одјељење имало је један пројекат под називом „Град са више зеленила“. Они су жељели да дају свој допринос тако да смо их данас ослободили наставе и они су уредили школско двориште и озеленили простор око школе. Градска управа је обезбиједила саднице за жардињере и преостале зелене површине поред школе, а уредили су и зеленило које смо претходних годила засадили, те офарбати подзиду са лијеве стране школе коју ће талентовани ученици касније осликати – рекла је директор школе Биљана Писић.

 

Last Updated on Friday, 28 April 2017 16:09

Read more...

 

Радни календар за август 2021. године

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Friday, 20 August 2021 09:28

 
 

Отворена врата 2017

PDFPrintE-mail

Актуелно - Новости

Written by Administrator Thursday, 27 April 2017 13:13

У нашој школи одржана је манифестација „Отворена врата“ у оквиру које су ученицима пет основних школа из ове заједнице презентоване могућности за упис у први разред средње школе. Ученицима је је приказан план уписа, опремљеност школе, изведени експерименти из појединих предмета, те омогућен обилазак свих кабинета и фискултурних сала. Директорица школе Биљана Писић каже да ће највећи број основаца изабрати управо ову школу.
- Ради се о нашој традиционалној манифестацији која личи на отворена врата на факултетима гдје они презентују занимања средњошколцима. Ми то већ неколико го

Last Updated on Thursday, 27 April 2017 13:23

Read more...

 

Уручена средства за набавку уџбеника за ученике са инвалидитетом и ђаке из социјално угрожених категорија

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Friday, 13 August 2021 16:02

 

У просторијама Средњошколског центра „Петар Кочић“ у Зворнику данас су уручена новчана средства за набавку уџбеника и опреме за 11 ученика из категорија дјеце са инвалидитетом, дјеце корисника материјалне помоћи и дјеце из хранитељских породица, а који је обезбиједила Градска управа у Зворнику.

Како нам је појаснила директорица школе Биљана Писић, новац ће бити уручен за још три ученика која нису била на евиденцији Центра за социјални рад, а која су ове године уписала средњу школу.

Last Updated on Friday, 13 August 2021 19:30

Read more...

 
 
<< Start < Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next > End >>

Page 47 of 79