Актуелно

Преко 100 матураната даривало крв

PDFPrintE-mail

Актуелно - Новости

Written by Administrator Friday, 09 March 2018 16:01

У организацији СШЦ „Петар Кочић“ из Зворника, Црвеног крста и Службе за трансфузију организована је акција даривања крви у оквиру које је преко 100 матураната и професора даривало драгоцјену течност. По ријечима Биљане Писић, директорице школе, која је и сама даривала крв, ово је традиционална акција у којој матуранти и професори показују своју хуманост.

 

Last Updated on Friday, 09 March 2018 16:09

Read more...

 

ПОСЈЕТА УЧЕНИКА ГРАДСКОЈ БИБИЛИОТЕЦИ ЗВОРНИК

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Saturday, 11 December 2021 13:49

 

Народна библиотека Зворник у оквиру „Седмице енглеске књижевности“ угостила је ученике језичког смјера гимназије из СШЦ „Петар Кочић“ Зворник. Средњошколци су погледали изложбу књига, и на тај начин се упознали са најзначајнијим дјелима енглеске књижевности. Била је ово прилика да се ученици упознају и са значајем, функцијом и садржајима библиотеке и музејске збирке.

(извор: НБЗ)

СЕДМИЦА ЕНГЛЕСКЕ КЊИЖЕВНОСТИ У НБЗ - ОНЛАЈН ПРЕЗЕНТАЦИЈА "НАЈЗНАЧАЈНИЈИ ЕНГЛЕСКИ ПИСЦИ И ЊИХОВА ДЈЕЛА"

Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!

Last Updated on Monday, 13 December 2021 16:31  

Након успјеха на Фестивалу туризма, наши средњошколци посјетили Сежану и Трст

PDFPrintE-mail

Актуелно - Новости

Written by Administrator Sunday, 04 February 2018 15:39

Након освајања двије сребрне награде на Фестивалу туризма у Словенији, ученици и професори наше школе били су гости Средње школе „Сречко Косовел“ из Сежане, са којом сарађују од 2007. године и међусобно се посјећују. Поред тога, они су имали пријем у општини Сежана. Директорица школе Биљана Писић истакла је да су на пријему са замјеником начелника Сежане договорили даље видове сарадње Зворника и Сежане на нивоу локалних заједница.

- Драго нам је да је и директор средње школе из Сежане Душан Штолфа добио шести мандат, тако да се наставља и сарадња наше двије школе у пуном капацитету, као и до сада – рекла је Писић. Према њеним ријечима за њих је организован одлазак у Трст, посјета часовима аранжирања и роботике, а имали су и посјету Last Updated on Sunday, 04 February 2018 16:42

Read more...

 
 

СЕМИНАР: ИСХРАНОМ ДО ЗДРАВЉА

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 07 December 2021 12:25

У оквиру пројекта опремања ђачког ресторан и спремња здраве хране, током викенда у нашој школи је одржан семинар под називом Исхраном до здравља.
Полазници су билу професори укључени у пројекат, а предавачи доктор Славица Петровић Тодић, прим. специјалиста хигијене и Верица Лукић, професор разредне наставе.

Last Updated on Tuesday, 07 December 2021 12:31

Read more...

 

Обиљежена школска слава

PDFPrintE-mail

Актуелно - Новости

Written by Administrator Sunday, 28 January 2018 12:19

Презентацијом секција, пригодним програмом те ломљењем славског колача у нашој школи је обиљежена школска слава „Свети Сава“. У оквиру програма, за успјешно презентовање школе, ове године додијељена је похвала Славку Ивановићу, који је постигао највећи успјех у историји наше школе, пласман на Интернационалну олимпијаду младих физичара у Данској, а који тренутно завршава дипломски рад на ЕТФ-у у Београду.

- Захвалан сам свима, поготову мојим професорима који су ми помогли да изаберем прави пут. Изабрао сам овај пут и ово занимање како бих могао да останем у нашој земљи и овдје радим – рекао је Славко Ивановић и позвао професоре, и уопште одговорне, да се и у Републици Српској више улаже у ИТ сектор, јер је то професија будућности.

Директорица школе Биљана Писић, захвалила се Данијелу Драгичевићу и предсједнику Републике Српске Милораду Додику из чијег кабинета је стигла донација у

Last Updated on Sunday, 28 January 2018 13:45

Read more...

 
 
<< Start < Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next > End >>

Page 42 of 79