Секције у школској 2018/2019. години

Дебата: "Енергетска пића негативно утичу на психичко и физичко здравље адолесцената"

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Friday, 05 April 2019 08:31

Дана 4.4.2019. године чланови дебатне секције, коју води професорица Марија Степановић, дебатовали су на тему: "Енергетска пића негативно утичу на психичко и физичко здравље адолесцената".
Дебатовали су:Недељка Мићић, Бошко Ристић и Кристина Ђерић у екипи негације, а Марија Булајић, Миљана Тодоровић и Тамара Куртума у екипи афирмације.Тајмер је била Марија Ступаревић.

Last Updated on Friday, 05 April 2019 08:39

Read more...

 

Ученици посетили "Алумину"

PDFPrintE-mail

Секције

Written by Administrator Friday, 05 April 2019 08:19

Ученици школеијску лабораторију за анализу и контролу , где су у занимљивом и пријатном разговору са запосленим, упознати са основним лабораторијским техникама и апаратима. Ово је друга годишња посета наших ученика овој фабрици при чему је договорена даља слична сарадња.

 

Last Updated on Friday, 05 April 2019 08:24

Read more...

 

Дебата: "Друштвене мреже негативно утичу на социјализацију адолесцената!"

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Wednesday, 20 February 2019 20:09

Дана 20.02.2019. године у 17:30 у нашој школи дебатна секција коју води професорица Марија Степановић организовала је јавну дебату на тему: "Друштвене мреже негативно утичу на социјализацију адолесцената ."Екипа афирмације била је: у саставу: Анђела Медић, Анђела Маринковић и Анђела Михајловић.Екипа негације била је у сатаву: Хелена Јовић, Сузана Риђошић и Марија Булајић.Модератор дебате је била Миљана Пепић.Тајмер на дебати је била Кристина Ђерић.Дебати су присуствовали ученици, професори и родитељи.

Read more...

 
 

Kућице за птице

PDFPrintE-mail

Секције

Written by Administrator Wednesday, 12 December 2018 08:36

Ученици биолошке секције поставили су ручно рађене кућице за птице испред средњошколског центра ЈУ СШЦ  „Петар Kочић“. Пројекат под називом „Kо се није скрио?“ водила је професорица Љиљана Чворовић која нам је објаснила да је овај пројекат уједно био изражавање креативног духа, али и показатељ помоћи и бриге о животињама.

Успех пројекта се манифестује и кроз заинтересованост осталих ученика којима је, како кажу, овај занимљиви пројекат привукао пажњу својим циљем. Још једном су ученици показали како се кроз дружење и забаву може створити нешто креативно и корисно.

 

Last Updated on Monday, 17 December 2018 18:01

Read more...

 

Посјета ученика лабораторијама Технолошког фалутета у Зворнику

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Sunday, 09 December 2018 14:26

Ученици другог и трећег разреда гимназије  и медицинске школе, чланови хемијске и биолошке секције, посјетили су лабораторије Технолошког факултета у Зворнику.

У пратњи професора Наде Николић, Марије Милић и Ненада Дрљаче, ученици су обишли лабораторије за хемијске вјежбе као и биолошке процесе те одјељење за лабораторијску прехрамбену производњу. То је била прилика да ученици на практичан начин сазнају више о огледима и вјежбама које се спроводе на одсјецима за хемијско и биолошко инжењерство.

 

Last Updated on Sunday, 09 December 2018 14:34

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2